Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Bøger til arbejdslivet og privatlivet

Bestsellerbogen “Bøj fisken mens den er frisk” er inspireret af et afrikansk ordsprog der betyder at være til stede i nu’et med øget nærvær og reduceret stress til følge. For fiskerne er det praktisk, fordi de kan hænge de bøjede fisk på en pind og nemt transportere dem hjem. Venter de med at bøje fisken, tørrer de ud og knækker midt over. Og hvem kan ikke trænge til at bøje et par fisk en gang i mellem?

Læs uddrag, anmeldelser og meget mere

Pris: Kr. 299,- inklusive moms og + porto


Hjernen elsker vaner – den finder tryghed i det velkendte og den slipper for at tænke.

Bestseller bogen i ny revideret og opdateret udgave – med helt nye kapitler om vaner og kommunikation, stress, kærlighed samt opdaterede eksempler og citater. Når vi har vaner, behøver hjernen ikke at bruge kapaciteten på at regne noget ud eller finde nye løsninger.

Læs uddrag, anmeldelser og meget mere

Pris: Kr. 250,- inklusive moms og + porto

 

Bestil bøger

Skriv antal bøger du ønsker at bestille. De vil blive afsendt så snart betalingen er godkendt.

Bøj fisken
299,- inklusive moms og + porto

Antal:   
Bryd vanen og nå dine mål
250,- inklusive moms og + porto

Antal:   
Sender

Bøgerne bygger på en lang række foredrag og kurser med organisationer i det private erhvervsliv såvel som i det offentlige. Det er mødet med disse organisationer og de udfordringer med vaner og forandringer, som er grundlaget for Torben Wieses bøger.
Torben Wiese er en foredragsholder, der ikke er bange for at engagere sig, og sætte fokus på den del, hvor forandring kan skabe mere robuste og bedre medarbejdere.

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Torben Wiese på

Sitemap

Følg Habitmanager® på: