Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Kick-off


Få mere information om foredraget: Kick off

 

Sender

Foredrag 12: Kick-off

Godt begyndt er halvt fuldendt! Men ofte starter vi en ny periode forskelligt, ikke samtidigt og/eller med forskellige attituder – med svingende indsatser og resultater til følge.

Sidste års succes er skøn, men bringer os ikke nødvendigvis videre og vi kan ikke dvæle for længe ved det. Sidste år evt. fiasko eller dårlige resultat kan vi heller ikke lade præge os for længe, og vi må ændre mind–set, få energien op og forstå hvad vi så skal gøre nu?

Alt for ofte starter en ny periode for sent. Der kan stadigt være en feriestemning og vi tænker “vi har et helt år foran os – og god tid”.

Det rigtige kick-off giver fra dag ét fælles fokus, høj energi og enighed om mål, indsatser og hvilke vaner vi skal fortsætte med – og hvilke vi skal afvænne.

Vores kick-off indlæg tilpasses altid til netop jeres situation og leveres med øvelser og værktøjer så I kan arbejde videre sammen og individuelt – og nå jeres mål. Hurtigere, sikrere og mere stabilt.
 

 

Se alle foredrag

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Torben Wiese på

Sitemap

Følg Habitmanager® på: