Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Vaner spiser strategier til morgenmad


Få mere information om foredraget: Vaner spiser strategier til morgenmad

 

Sender

Foredrag 8: Vaner spiser strategier til morgenmad

Op mod 90 % af alle strategier bliver ikke ført ud i livet – på grund af gamle vaner. Men hvis strategien er rigtig og den skal føres ud i livet, er det de værdifulde vaner der hjælper jer til frem succes.

 

Har I en strategi i kommunen, teamet, afdelingen eller firmaet kender du sikkert til, at de gode intentioner og planer ikke nås – igen…

Der er tre grupper af vaner – tanker, følelser og fysiske.

Og de har alle tre en afgørende indflydelse på hvordan du og din organisation opfatter den nye strategi og hvordan du handler – eller ikke handler.

I et meget inspirerende foredrag giver Torben Wiese jer fælles forståelse og øger jeres motivation for strategier, så at de bliver ført ud i livet. Og han inspirerer jer til at finde frem  til hvilke vaner der er værdifulde og hvilke der er begrænsende for at I kommer i mål.

Alle går fra foredraget med lyst, motivation og forståelse for hvad netop de skal gøre for at strategien bliver en succes. Derudover for I værktøjer til at arbejde videre – enkeltvist og som team.
 

 
Læs artiklen: Giv værdierne et vanetjek

Se alle foredrag

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Torben Wiese på

Sitemap

Følg Habitmanager® på: