Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Vaner spiser strategier til morgenmad


Få mere information om foredraget: Vaner spiser strategier til morgenmad

 

Sender

Foredrag 8: Vaner spiser strategier til morgenmad

Op mod 90 % af alle strategier bliver ikke ført ud i livet – på grund af gamle vaner. Men hvis strategien er rigtig og den skal føres ud i livet, er det de værdifulde vaner der hjælper jer til frem succes.

 

Har I en strategi i kommunen, teamet, afdelingen eller firmaet kender du sikkert til, at de gode intentioner og planer ikke nås – igen…

Der er tre grupper af vaner – tanker, følelser og fysiske.

Og de har alle tre en afgørende indflydelse på hvordan du og din organisation opfatter den nye strategi og hvordan du handler – eller ikke handler.

I et meget inspirerende foredrag giver Torben Wiese jer fælles forståelse og øger jeres motivation for strategier, så at de bliver ført ud i livet. Og han inspirerer jer til at finde frem  til hvilke vaner der er værdifulde og hvilke der er begrænsende for at I kommer i mål.

Alle går fra foredraget med lyst, motivation og forståelse for hvad netop de skal gøre for at strategien bliver en succes. Derudover for I værktøjer til at arbejde videre – enkeltvist og som team.
 

 
Læs artiklen: Giv værdierne et vanetjek

Se alle foredrag

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Habitmanager® på:

Sitemap

Følg Habitmanager® på: