Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Ressourcer – Få et overblik

Dette er et simpelt overblik over de vigtigste dele af hjemmesiden, så du let kan finde frem til de relevante informationer som netop du leder efter.

Vi tilbyder en bred vifte af services, f.eks workshops, åbne kurser, online videokurser, coaching & meget mere.

Foredrag – Til det offentlige og private erhvervsliv, vores foredrag tilpasses altid 100% ind efter jeres krav og behov samt situation. Et aktuelt & målrettet foredrag eller workshop, gør hele forskellen på jeres arrangement. Her på siden kan du løbende finde foredrag, der er sat til bestemte tidspunkter, men der udbydes i lige så høj grad foredrag, der afholdes på arbejdspladser, hvis det foretrækkes, og den slags foredrag foretrækkes faktisk ofte af en masse arbejdsgiver. Foredrag kan vare alt fra et par timer til at gå over flere dage som workshops. Hos Habitmanager er det dit behov, der kommer i første række, og derfor har vi valgt at være enormt flexible, når det kommer til at holde foredrag for mange forskellige typer virksomheder og målgrupper.

Arbejdsglæde – Et positivt arbejdsmiljø skaber arbejdsglæde hos de ansatte, hvilket medvirker til øget engagement samt arbejdsindsats. Samtidig er mindsker det sygefravær og stress hos de ansatte. Arbejdsglæde er ikke nødvendigvis noget der bare kommer, men noget man aktivt kan dyrke på arbejdspladsen. Hos Habitmanager har Torben Wiese udviklet en række foredrag, som kan øge motivationen og for dem, som har mistet glæden ved arbejdet, der har Torben Wiese udviklet foredrag, hvor medarbejderne kan hjælpes med at genvinde arbejdsglæden.

Foredragsholder – Som den 2. mest motiverende foredragsholdere har Torben Wiese udviklet og inspireret mere end 3.000 danske & udenlandske virksomheder samt flere end 300.000 medarbejdere & ledere. Torben Wiese har en lang vifte af foredrag, der omhandler alt fra salgstræning, vanetænkning, kommunikation såvel som forandringer og arbejdsglæde.

Forandringer – Er noget vi alle kommer igennem, nogle vil opleve det ofte end andre, men 1 ting som alle har til fælles er at forandringer kan være en svær udfordring at takle, når det støder sammen med vores vaner. Forandringer er for langt de fleste skræmmende, og her dyrker vi i høj grad den romerske digter Horats kendte motto: “Carpe Diem”, hvilket på dansk bliver oversat til “Grib Dagen”. Forandringer er et vilkår som vi kan frygte eller glæde os til, men nuet kan vi leve og være i, og denne dobbelthed mellem nuet og fremtiden er hvor forandringer kan være skræmmende for de fleste og tiltrækkende for de få.

Torben Wiese startede Habitmanager

Torben Wiese er hovedmanden bag Habitmanager. Torben har en lang erfaring med foredrag, hvor han har motiveret medarbejdere, hjulpet sælgere med at går fra gode sælgere til fantastiske sælgere, og han har hjulpet rigtig mange mennesker med at bliver bedre til at leve i forandringer og gribe nuet. Torben Wiese er en af Danmarks absolut mest motiverende foredragsholdere.