Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Blogoversigt

At være blandt de bedste professionelle foredragsholdere i Danmark er naturligvis eftertragtet og selv om der findes mange med titlen ”foredragsholdere” er det oftest de samme der ligger i toppen blandt de bedste foredragsholdere igen og igen.

De fleste ved, at den rigtige og dygtige foredragsholder kan gøre en kæmpe forskel på både stemningen og udbyttet af et møde eller konference og på om man når målene med dagen og i sidste ende om strategien, den nye kultur eller salgsmålene m.v. nås.

At være foredragsholder er en eftertragtet titel for mange og en professionel levevej for langt færre. Alene i Danmark er der 10.000 vis der kalder sig ”foredragsholder” så hvilken foredragsholder skal jeg vælge?

At holde et godt foredrag er en både meget eftertragtet og på samme tid frygtet disciplin. På den ene side er det fantastisk på kort tid at kunne skabe fælles stemning, mod, retning og motivation og de dygtige og velforberedte foredragsholder kan virkeligt gøre en positiv forskel for mennesker og arbejdspladser.

En keynote speaker, keynotetaler eller ”keynote” er en ekstraordinær foredragsholder og formidler der til et møde eller konference taler om det centrale eller overordnede tema eller emne for konferencen. 

Nogle foredrag og foredragsholdere er populære ”evergreens” mens andre er interessante i en periode hvorefter de afløses af nye aktuelle emner.