Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

BROEN

At bryde vaner ud over landets grænser…..

I marts 2007 afholdte vi et internationalt salgsmøde på hovedkontoret BROEN i Assens. Alle vores virksomheder og afdelinger fra USA, Kina, Rusland, Polen, Tyskland, Sverige og Danmark, der beskæftiger sig med fjernvarmeløsninger, var i huset for at diskutere fremtidig strategi, finde fælles mål og indsatsområder og ikke mindst synergier.

Selv med afdelinger fra samme land kan det være en svær opgave, og eftersom indgangsvinklen til kunder er meget forskellige i de lande vi opererer på, var det væsentligt at vi tog udgangspunkt i noget nært, da vi besluttede at få en ekstern taler på banen.

Vi havde forberedt et helt nyt præsentationsværktøj der skulle introduceres sidst i seancen, men det var vigtigt at paraderne ikke blev løftet langt ude, og at alle vore kolleger forstod, at det var lavet for os alle. Men hvordan ville de have det med at skille sig ud fra andre talere, når det kom til stykket?

Vi bad derfor Torben Wiese om, på engelsk naturligvis, at lave et levende og let spiseligt indlæg, med udgangspunkt i noget vi alle kender på tværs af kulturer; Vanens magt.

Det er ikke let at komme på plakaten som den absolut sidste i et 2 dages program. Det gør det ikke lettere at flokken repræsenterer 8-9 forskellige sprog og kulturer. Alligevel lykkedes det Torben, på fornemste vis, at nå ind til alle i lokalet. Få dem (os) til at se på vores ‘dovne’ sider, men også tænke over hvordan det ville være at stå foran et publikum og præsentere noget helt ny.

Det var et godt og nærværende indlæg, og der var positiv og god, kontant tilbagemelding fra alle deltagere på Habitmanager® indlægget. Så stor tak og ros til Torben, der med en imødekommende og god fremtoning gav vores arrangement den helt rigtige afrunding.
Bettina Barsøe
Marketing Manager, BROEN A/S

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Habitmanager® på:

Sitemap

Følg Habitmanager® på: