Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Danske Fragtmænd

Jeg var ikke i tvivl om, at “bryd vanen” var det rigtige!

Jeg har deltaget på Torben Wieses foredrag om at bryde vanen to gange og har været meget tilfreds – ja begejstret – begge gange. Formålet med at deltage to gange var, at jeg den første gang ville sikre mig, at indholdet var det rigtige i forhold til vores årlige lederkonference i Danske Fragtmænd Sjælland A/S med Torben Wiese som indlægsholder. Jeg var ikke i tvivl om, at “bryd vanen” var det rigtige!

Temaet for hele lederkonferencen var “forandringsparathed”, og det viste sig jo, at Torben Wiese ramte plet – både i forhold til indhold og formen.

Torben Wiese er en meget levende fortæller, og han benytter mange forskellige virkemidler for at få budskaberne igennem. Hvis jeg skal sætte beskrivende ord på, ville nogle af dem være FANGER DELTAGERNES OPMÆRKSOMHED, INSPIRERENDE, HØJT AKTIVITETSNIVEAU OGSÅ BLANDT DELTAGERNE , SMITTENDE HUMOR, SKABER GOD STEMNING, FÅR DELTAGERNE TIL AT FLYTTE GRÆNSER OG ARBEJDE MÅLRETTET MED ET “BLØDT” BEGREB, SKABER NYE INDGANGSVINKLER I VANETÆNKNINGEN.

Foto fra konferencen, hvor det lyser ud af deltagerne, at de er PÅ!


Torben Wieses indlæg lå i slutningen af vores lederkonference, og selv om deltagerne var trætte, fik han os alle sammen op af stolene.

Det var et flot punktum på vores lederkonference, som jeg efterfølgende har hørt fra deltagerne var den bedste til dato, hvilket bl.a. skyldes Torben Wieses indlæg.
Med venlig hilsen
Therese Rasmussen, Danske Fragtmænd Sjælland A/S

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Habitmanager® på:

Sitemap

Følg Habitmanager® på: