Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Gastra

Habitmanager gjorde os positive over for forandringer

Fra deltagerne:
Vores organisation står over for en stor forandring, hvor vi tit kan føle os pressede på mange fronter. Habitmanager var i den forbindelse et sjovt og underholdende indspark, der bidrog til, at vi blev mere positive over for, at hverdagen ændrer sig – og over for, at vi selv har ansvaret for, om vi vil ændre os for at nå vores mål.
Det var sjovt og lærerigt at fokusere på, hvilke vaner der var værdifulde, og hvilke der var begrænsende. Samtidig medvirkede seminaret til, at vi er blevet opmærksomme på, hvilken konstruktiv indflydelse en værdifuld vane – fx at rose hinanden – har på vores samarbejdsrelationer.

Alle er enige om, at vi også privat kan gøre brug af de værktøjer, vi blev præsenteret for på Habitmanager-seminaret. Som noget helt nyt er flere af os begyndt at sætte os mål for vores fritid.

“Habitmanager seminaret har hjulpet os til at fokusere på, hvorledes vi altid kan blive bedre, hvordan vi kan hjælpe hinanden til at blive bedre og samtidigt have et godt samarbejdsklima. Seminaret har også bidraget til at vi – i den fusionsproces, som vi pt. indgår i – kan fastholde en konstruktiv og proaktiv attitude – og at forandringerne ses som positive udfordringer. Habitmanager har fuldt ud levet op til mine forventninger”.
Jan Ingwersen, Underdirektør, Gastra

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Habitmanager® på:

Sitemap

Følg Habitmanager® på: