Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Holbæk Kommune

Stresshåndtering og nye vaner i Holbæk Kommune

At finde den rigtige foredragsholder er altid en udfordring, også selv om kravene er ganske simple. Det faglige niveau skal være højt, humor skal være i højsædet og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle føler de får noget med hjem. Det kan Vanebryder Torben Wiese fra Habitmanager®.

[nggallery id=3]

Her i efteråret 2007 hyrede vi (daginstitutions ledere og souschefer – i alt 100 mennesker) Torben til at stå for 3 anderledes, inspirerende, faglige dage om vores private og arbejdsmæssige vaner, med overskriften ”Stresshåndtering og nye vaner”

Hele konceptet var fra starten anderledes, en udfordring til ”plejer”. Alle mødetider var skæve, der var morgensvømning og gåture, nye bordopstillinger hver dag, frokost på byens cafeer, anderledes mad og servering – selv pauserne var anderledes ex. fik vi gløgg og æbleskiver serveret af nisser – i september – en god måde, oven i alt det faglige, til at få os til at stoppe op på og tænke over vaner, og hvilke der er værdifulde og begrænsende vaner!

Habitmanagers koncept omkring vaner er en udfordring for alle, der er ingen facitliste, men en forventning om at du tænker over, den måde du har valgt at leve dit liv på, privat og arbejdsmæssigt.

På vegne af gruppen
Ziska Seirup

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Habitmanager® på:

Sitemap

Følg Habitmanager® på: