Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Svinninge kommune

Skal vi sammenligne Habitmanager med andre konsulentfirmaer, som vi har gjort erfaringer med, adskiller Habitmanager sig klart i positiv retning med den læringsfilosofi som ligger til grund for opgaven som helhed som firmaet stilles overfor i tæt samarbejde med os som kunder.

Vi vægter processen her i organisationen som værende et meget vigtigt element. Vi vægter det, at både medarbejder og ledere udvikler sig sammen som værende et vigtigt element. Vi vægter dialogen alle imellem som værende et særdeles vigtigt og bærende element i vores organisation, og vi vægter vores værdier og vores værdibaseret ledelsestænkning i vores organisation meget seriøst.

De elementer som er vigtige og bærende for netop vores organisation tager Habitmanager afsæt i på en meget skånsom og respektfuld måde, men samtidig udfordre os og opkvalificere vores egen bevidsthed om bruge af disse i løbet af et seminar forløb.

Det der er særdeles vigtigt for os er, at den nye læring vi får på f.eks. et seminar bliver omdannet til en konkret viden i vores organisation, som vi kan implementere på det operationelle niveau, så vores kompetenceniveau løftes både fagligt og personligt. Det er her, at vi har oplevet at Habitmanager til fulde har levet op til det krav og forventninger vi har til en ekstern samarbejdspartner.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og glæder mig til et fortsat konstruktivt og lærerigt samarbejde.
Dorte Guling, Leder af Ældreafdelingen, Svinninge kommune

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Habitmanager® på:

Sitemap

Følg Habitmanager® på: