Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Totalforsvarsregion Nordjylland

Vi fik godt og grundigt rystet vores Tankemæssige, Fysiske og Følelsesmæssige vaner – tak for det Torben

Totalforsvarsregion Nordjylland som så dagens lys for første gang den 01 JAN 2006, består af fire små myndigheder, tre hærhjemmeværnsdistrikter og så selve regionsstaben, i alt ca. 70 personer. Med det formål, at lave et Kick-Off seminar og samtidig lave et tankevækkende indhold for medarbejderne, blev efterårets to dages program sammensat med meget kompetente indlæg, underholdning i form af serveringsteater til middagen og fysisk træning udført som linedance. Torben Wiese havde fået den utaknemmelige opgave, at skulle indlede sidste dagen, efter en fornøjelig og lidt sen aften for deltagerne.

MEN når Torben Wiese først går på (selv med en fod i stativ) er der ikke mange som tænker på manglende søvn og hvile. Torben fanger publikum fra første fløjt. Det faglige indhold i ”Bryd vanen” sammenholdt med masser af gode sjove eksempler holder folk fanget – så de nærmest glemmer tid og sted. De mange provokerende og eftertænksomme spørgsmål som han stiller, udfordrer alle og giver masser af stof til eftertanke og refleksion. Hans små konkrete værktøjer kan umiddelbart anvendes uden, at der skal laves de store analyser.

Vi fik godt og grundigt rystet vores Tankemæssige, Fysiske og Følelsesmæssige vaner
– tak for det Torben.
PER M. NIKOLAJSEN, Oberstløjtnant Stabschef

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Habitmanager® på:

Sitemap

Følg Habitmanager® på: