Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

TSM A/S

I december 2009 holdt Boligselskabet Sjælland i samarbejde med TSM A/S strategiseminar for alle medarbejdere. For at illustrere Vanebrydning og nytænkning havde Administrerende Direktør Bo Jørgensen til lejligheden lånt sønnens voks og sat hanekam – til kæmpe moro og grin, og måske inspiration;-) ? – for alle.

“Det var helt genialt – super inspirerende og motiverende. Folk kom, bogstaveligt talt, op ad sæderne og “legede med”. Det var virkelig, virkelig godt og man må sige, at Torben Wiese faktisk er en form for stand-up komiker. Meget sjovt var det i hvert fald” Camilla Bram – TSM A/S

[nggallery id=1]
Det var virkelig, virkelig godt og man må sige, at Torben Wiese faktisk er en form for stand-up komiker.

Boligselskabet Sjælland står i en forandringsproces, hvor mange medarbejdere gerne vil forandring og andre ser det som en kritik af tidligere tiders gode indsats. Vi fik anbefalet Torben Wiese, som den der på en god humoristisk måde kan fortælle om forandringer, som uanset om man vil dem eller ej, kommer.

Torben Wiese ”leverede varen” og fortalte bl.a. at vi ved at se forandringerne som en fordel og ved at deltage i dem, men også skabe dem, kan få forandringerne til at gøre hverdagen mere spændende.

Tak for et kanon indlæg. Folk var meget glade for det.
Administrerende Direktør Bo Jørgensen

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Habitmanager® på:

Sitemap

Følg Habitmanager® på: