Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Referencer

Nedenfor ser du en liste med udpluk af de udtalelser og feedback vi har fået fra vores kunder. Hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning af specifikke emner, er du velkommen til at kontakte os her:

Kontakt Torben Wiese

ABB

Tusinde tak, Torben – dit online foredrag var både sjovt, tankevækkende og inspirerende!

Christina Rugaard Høyer, ABB

NTI Danmark

Torben Wiese leverede med sin professionelle tilgang et meget inspirerende virtuelt indlæg

Dorte Flemgaard Madsen, Marketingchef, NTI Danmark

CA

Tak for et godt virtuelt foredrag

Jeg følte mig godt underholdt, lidt provokeret (på en god måde) og inspireret. Der var en god blanding af mange ting.

Kaja Westbæk, CA

Stryhns AS

Tak, Torben for et motiverende og inspirerende virtuelt oplæg om, hvordan vi hver især kan ændre vores vaner, uanset hvor vi befinder os i vores karriereliv.

Cecilia Christiansen, HR-konsulent, Stryhns AS

Danfoss

Spot on and highly recommend

On our international sales conference the theme was growth, passion and customer satisfaction. Torben’s speech was spot on and the feedback was extremely positive. I say Torben is able to provoke, make us see things from another angle, and he creates a lot of energy and good entertainment. Highly recommend him.

Søren Schoubye, Head of Sales Northern Europe, Danfoss

Kalundborg Kommune

Torben er i verdensklasse!

Et topunderholdende indlæg fra en begavet mand - der blev grinet igennem ved alle bordene, samtidig med, at vi hver især fik noget med hjem at tænke over. Så; hvis du vil have en oplægsholder der både taler til lattermusklerne og til hjernen, så er Torben verdensklasse!

Jens Folman, arbejdsmarkedschef, Kalundborg Kommune

Torben Wiese ramte helt i plet

Torben var både underholdende og meget spændende i sin måde at levere foredraget om at leve i nuet på. Han remte helt i plet og fik inspireret til en masse god dialog bagefter. Ikke alene var Torben meget motiverende, han fik også hele salen til at grine. En kæmpe tak!

Anita V. Joyce, PA til Lars Bech Sørensen, CIO og Sofie Irgens, chef for VELUX IT

Spar Nord

Det var et meget vellykket indslag

Tak for en rigtig god dag – det var et meget vellykket indslag, der fik mange roser med på vejen fra vores ledere

Martin Bach, Afdelingsdirektør, Forretningsudvikling, Spar Nord

REMA 1000 Danmark A/S

Super god energi og forståelse for vores virksomhed

Det var en fornøjelse, og du leverede den aftalte ydelse med super god energi og forståelse for vores virksomhed. Feedbacken var udelukkende positiv fra vores ledere😊

Michael Wittrock, Rektor, REMA Skolen, REMA 1000 Danmark A/S

Volaris Group

You can feel (and hear) his presence from far away

When Torben spoke about habits it was an eye-opener for everyone in the company. We all became more aware of what we do and when we do them. Habits became a hot topic of our days in Portugal. You can feel (and hear) his presence from far away, and for us, that was a really good thing. He kept us awake with his interesting stories.

Jesper Ulsted, CEO, Volaris Group

Weber Scandinavia, Germany & UK

Fremført med god humor, som alle kunne forstå

Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, og du fik fremhævet mange ting ift. forandringer og nødvendigheden heraf, som var meget relevante for os, og som der efterfølgende er blevet reflekteret over blandt medarbejderne. Og det blev fremført med god humor, som alle kunne forstå

Marianna Mariegaard Rafn, Executive Assistant, Weber Scandinavia, Germany & UK

Post Nord Danmark

Dagens højeste score!

Evalueringerne af Torben Wiese blev: Dagens højeste score (3,86 på en 4-skala). Alle omtaler sig nu som forandringsskabende fremfor forandringsparate. Fremragende variation mellem sagligt og humoristisk. Alle (de mange) penge værd ;-)

Henrik Larsen, Chef for Kundelinjen, Post Nord Danmark

DONG Energy

Vanebryder hos DONG

Efter at have gennemført de tre første forløb af Vanebryder kan vi se, at dette udviklingsforløb virkelig har sat tanker og handlinger i gang hos deltagerne. Der er kommet en klart større bevidsthed hos deltagerne omkring vores værdier, og samtidig har mange udtalt, at de er blevet meget bedre til at planlægge og prioritere deres arbejdsopgaver. Som et ekstra, positivt element har flere deltagere udtalt, at de i deres privatliv har fået rettet op på forhold, der har givet mere energi og indhold i deres liv.

Repræsentant, DONG Energy

DSB

Vi var alle meget begejstrerede

Tusinde tak for et godt indlæg på vores lederseminar på Knudshoved i går. Vi var alle meget begejstrerede ;-)

Lene R. Nielsen, Onboard Service, DSB

Nordea

Mine gode kollegaer boblede af glæde

Tak dig for den skønneste eftermiddag. Det var fantastisk – og mine gode kollegaer boblede af glæde og sprudlede af energi efterfølgende og gør det stadig – så tusind tak!!

Mette Winge Leisner, Områdedirektør, Nordea

BESTSELLER

Hvis vi alle bare havde den begejstring…

Mange tak for din motiverende tale på engelsk, på vores årlige it-konference. Formålet for vores konference var medarbejderinvolvering i skabelsen af vores forretningsplan og det var et stort kick-off for alle kolleger for, at lære mere om vaner – og vigtigheden af, at bryde dem. Energiniveauet for alle 230 medarbejdere er steget markant, og i den følgende vurdering din præsentation blev vurderet 4.48 ud af 5 – godt gået! Her er et par af de kommentarer medarbejder: “6 ud af 5. Strålende! Sjovt men også meget relevant tema “, “Selv om jeg allerede har set et væld af motiverende taler, var denne ene både underholdende men også med gode relevante emner. En velkommen tilføjelse til enhver konference. ”, “Mere ligesom dette for som i dag at sparke motivationen i gang. Meget godt.”

Pernille Geneser, CIO, BESTSELLER

Telia Danmark

Samlet vurdering 5,0 ud af 5,0 mulige

Torben Wiese var rigtigt god og engageret og forstod at holde folk til ilden konstant. Intet blev kedeligt. Skøn dag med masser af inspiration. Relevant og super indhold og perfekt afstemt til indhold med detaljer fra os. Torben Wiese var åben, levende, medrivende, havde gode fortællinger og var meget inspirerende

, Telia Danmark

Fjernvarme Fyn

Torben Wiese var helt klart med til at gøre vores medarbejderdag til en fornøjelse. Det er altid godt med en oplægsholder, der har noget på hjerte og som samtidig kan give frisk energi til deltagerne og nogle gode grin undervejs. Afdelingerne havde efterfølgende nogle gode seancer og har fået til opgave at arbejde videre med værdierne og levereglerne lokalt frem til jul

Gitte Lykke Hansen, Fjernvarme Fyn

FOA Ledelse

Rigtigt mange roser

1000 tak for dit gode oplæg. Deltagerne har i deres tilbagemeldinger givet rigtig mange roser for det

Lone Kaufmann, FOA Ledelse

Ældresagen

Supergod

Tak for en supergod og inspirerende eftermiddag, og jeg har også fået en fin feedback fra mine medarbejdere :-)

Jørn Juel, Souschef, Ældresagen

Radiometer

Yderst tilfredse

Mange tak for det inspirerende foredrag. Vi har kun fået positiv feedback fra medarbejderne og ledergruppen har også været yderst tilfredse, og der er bred enighed om at vi kom igennem alle emnerne

Gideon Nartey, Manager, Radiometer

Rotary

Du kom - du så - du sejrede.

Du gjorde det igen. Det var ikke kun ved den efterfølgende frokost, at du var samtaleemne. Det var resten af dagen . Jeg får fortsat positive tilkendegivelser over din sjove og charmerende måde at spidde os vanedyr på. Tusind tak. Jeg og alle er super tilfredse med din meget charmerende og livfulde præstation. Dejligt at du også fik koblet det op på Rotary. 

Gudde Södergren, District Govenor Elect, Rotary

VandCenter Syd

Der var rigtig god respons og budskaberne satte gang i tankerne hos mange

Mange tak for dit bidrag i fredags, det var en stor fornøjelse herfra. Der var rigtig god respons og budskaberne satte gang i tankerne hos mange - og når det så kan toppes med gode grin er det bare herligt, mange tak for det

Linda Keldmann, HR-Konsulent, VandCenter Syd

Sygehus Lillebælt

STORSLÅET evaluering

Arbejdsmiljødagen gik over al forventning!! Dine budskaber gav stof til eftertanke for de fleste - og du har fået en STORSLÅET evaluering

Mette Ringtved, Oversygeplejerske, Sygehus Lillebælt

Aarhus University

Stor begejstring

Igen tusind tak for et fantastisk foredrag i tirsdags. Der var stor begejstring blandt vores medarbejdere

Lisette Toft Karlsen, Team Leader & Business Controller, Aarhus University

TOP-TOY A/S

Masse-coaching og budskaber mejslet i granit

En fisk skal bøjes mens den er frisk, og forandringer er kommet for at blive. Disse to pointer formåede Torben Wiese at få mejslet i granit på vores fantastiske Company Day. Hans peptalk kom han vidt omkring. Alt lige fra masse-coaching til individuel refleksion og videre til vores virksomheds identitet, blev italesat. Med en humoristisk og raffineret rød tråd, der efterlod indtrykket af at være skræddersyet til vores virksomhed.

Peter Gjørup, CEO, TOP-TOY A/S

Benelux Business Club

Torben lived completely up to the high expectations

Torben lived completely up to the high expectations. He delivered a confronting and inspiring presentation while keeping the audience engaged and amused. Once in a while everybody can largely benefit from a wake –up call like Torben provides.

Steven Swennen, Business Development Manager, Benelux Business Club

Coloplast A/S

He won the entire audience

In connection with a strategy day in the Supply Chain organization in Coloplast, we had invited Torben Wiese to end the day with a presentation about habits. From the first minute of Torben’s presentation, he won the entire audience with his spot on messages about habits and behavior. He is excellent in delivering a important message through humor and interaction with his audience! All participants left his presentation with a huge smile on their lips and some very good input for further reflection!

Morten C. Egeberg, Vice President, Supply Chain Management, Coloplast A/S

Westrup A/S

Thanks for a great and inspiring lecture.

Thanks for a great and inspiring lecture. You put “habit-breaking and innovative thinking” on the agenda in a really good way with positive input that was a really good experience – and the perfect kick-start for us. Afterwards we have repeatedly broke up in laughter and referred to your points – and we have been moved as we wished to be.

Peter Thorn, Westrup A/S

Mercedes-Benz Commercial Vehicles

Tak for din fine indsats!

Tak for din fine indsats! Vi er alle enige om at eftermiddagen gik rigtig godt, og at alle sælgerne fik nogle gode redskaber med hjem.

Mikael Meyer, Marketing Manager, Mercedes-Benz Commercial Vehicles

Lexmark Nordic

Torben engaged, got the laughs and really had a unique touch with his audience.

We at Lexmark in the Nordic countries invited this autumn our main partners for a dealer workshop with 100% focus on changing attitudes by focusing more on a customer’s needs than to continue to sell “dumb” machines. -So that a partner can utilize the offerings Lexmark brings to the market with f solutions for an effective workflow in a business. In other words, we needed a catalyst to tell why it is important to have a major attitude change. We invited Torben Wiese to make his presentation with a focus on “what’s-in-it-for-me”. Torben engaged, got the laughs and really had a unique touch with his audience. And the feedback afterwards was unanimously very positive. We are confident that our partners in the future will remember both the lecture and not least understand why it is necessary and change attitudes. Thank you.

Hans Arvid Rønning, Marketing manager, Lexmark Nordic

Bocenter Ringbo

Du var med til at gøre vores dag til noget særligt

Tak for at du var med til at gøre vores dag til noget særligt.Tusind tak for en fantastisk inspirerende og sjov formiddag. Det var super godt – og alle medarbejderne var så glade, positive og vildt engagerede til vores

Lotta, Bocenter Ringbo

Incontinence Care

Mange positive tilbagemeldinger

Tak for inspirerende og underholdende afslutning på vores sommerarrangement i fredags. Det blev vel modtaget med mange positive tilbagemeldinger bagefter.

Ivar Næsheim, Divisionsdirektør, Incontinence Care

Hørsholm Kommune

Vi har fået så mange positive og konstruktive tilbagemeldinger

En stor tak for dit indlæg på første møde i Hørsholm Erhverv. Vi har fået så mange positive og konstruktive tilbagemeldinger på dit oplæg, arrangementet og ideen som sådan. Det er bare rigtig dejligt. Tak for din velvilje i forhold til at være med til at skyde initiativet i gang ;-)

Mette Jensen, Direktør, Teknik, Kultur og Arbejdsmarked, Hørsholm Kommune

JCI Næstved

Leveret upåklageligt og med en fantastisk humor

Hos JCI Næstved havde vi en ambition om at vi ville holde det ABSOLUT bedste arrangement hidtil for alle vores samarbejdspartnere i 2013! Med jeres deltagelse og den gennemsyrede professionalisme og kompetence I medbragte, kan jeg med glæde konstatere at i vi ikke bare har nået vores mål, men sågar overgået vores forventninger! Jeg modtager lutter rosende ord fra deltagere ang. vores arrangement og specielt den måde foredragene blev leveret på. Udvalgte stikord som jeg har hørt mange gange er: ”Ekstrem relevant emne, leveret upåklageligt og meget fangende, alle alvorlige emner blev samtidig leveret med en fantastisk humor”! Personligt er jeg meget enig, absolut og uden tvivl det bedste foredrag jeg har hørt til dato. Vi har med andre ord sat barren virkeligt højt og det er fedt, for næste år skal vi selvfølgelig overgå dette års arrangement!

Thomas Jæger Pedersen, JCI Næstved

Københavns Universitet

Stor humor og tilpas anrettede opsange

Mange tak for dit glimrende foredrag – stor humor og tilpas anrettede opsange. Vi glæder os til næste gang, vi får lejlighed til at invitere dig.

Christina Myrup, Københavns Universitet

Luxaflex Scandinavia

Torben kom, – så, – og sejrede

I forbindelse med en årlige Luxaflex forhandler event, som vi afholdt i ”Fængslet” i Horsens, havde vi booket Torben Wiese til et foredrag om vanebrydning,…med mere. Torben ”kom, – så, – og sejrede” med et engagement og en energi som hele forsamlingen sugede til sig og talte meget begejstret efter eventen. Specielt Torben’s evne til at illustrere begrebet ”at leve i nuet” sank dybt ind hos samtlige tilstedeværende. Velforberedt og professionelt

Michael Mannsbro, Sales Director & Country Manager Denmark, Luxaflex Scandinavia

Jobindex

Du fik taget til at løfte sig – wauw!!! og hurra!!!:-)

Deltagerne var vilde med dig – evalueringerne er nu på plads, og du tangerer Karen Marie-Lillelund som den højest scorende foredragsholder vi har haft nogensinde med 4.77 point ud af 5 mulige. God win! fremover og endnu engang tak for din vilje til os!

Marianne Kany Birch-Rasmussen, Koordinator for Fester for Fyrede, Jobindex

DR

Genial

Det var en fornøjelse at have dig om bord. Publikum var tilsyneladende ligeså begejstrede som mig. Du har fået en score på 4,4 ud af 5 mulige – med kommentarer som: ”Genial” og ”Super godt foredrag”.

Tabitha Hjort, ØD, DR

COK – Center For Offentlig Kompetenceudvikling

En oplægsholder med den rette kombination af faglighed og perfomance.

I Torben ses en oplægsholder som i særdeleshed formår at inddrage sit publikum og fastholde interessen for arrangementet. Med sin halv-provokerende og underholdende stil føres deltagerne gennem en rejse i indre og værdier.

Elsemarie C. Scheller, Konsulent, COK – Center For Offentlig Kompetenceudvikling

Ringsted Kommune

Outstanding

Ud fra en Anthony Robbins-terminologi havde du med denne performance hørt under kategorien “outstanding”. Det var godt og utallige små sløjfer hægtet op på et væld af humoristiske indslag.

Henriette Leth, Ringsted Kommune

Berendsen Textil Service A/S

Du ramte helt plet i forhold til resten af vores program

Hej Torben, 1000 tak for sidst – alle var MEGET glade for dit foredrag, og vi alle har fået noget med hjem. Det var helt sikkert en stor succes, og du ramte helt plet i forhold til resten af vores program. Jeg vil anbefale dig videre rundt i Berendsen.

Malene Rosenvinge, Berendsen Textil Service A/S

BNI Midtjylland

Tak for et inspirerende indlæg i dag.

Det betyder meget for mig, at du var med til at løfte overlæggeren for dagens møde. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger og du har været med til at gøre dagen til en success!

Thomas Korsgaard, Regionsdirektør, BNI Midtjylland

LEO Pharma IT

We thank Torben Wiese for a great effort – change is fun!

Break your habits and shed the role of merely being adaptable. Become a creator of change and reach your goals. In May 2011 we finished off the second day of the LEO Pharma IT Conference in the enjoyable company of Torben Wiese from Habitmanager®. Change is everywhere and the handling of and approach to these changes can have a significant influence on the outcome and impact on the organisation. Torben Wiese introduced the concept of “Bending the fish” and also the importance of breaking one’s habits in an amusing, entertaining, and yet serious way. We received very positive feedback and it was a most enjoyable and relevant session.

, LEO Pharma IT

Kofoeds Skole

Kofoeds Skole

Tusinde tak for et perfekt oplæg til vores arbejde med vaner og vanebrydning. Både oplæggets substans og kunstneriske udførsel var ovenud tilfredsstillende. En god blanding af forførelse og professionel tilgang til begrebsdannelsen vedrørende vaner. Dit oplæg/papir til struktur i det konkrete arbejde med vanebrydning passer akkurat ind i vores arbejdsmetode og er sat i værk.

Falk Bærentzen, Sektionsleder, Kofoeds Skole

HK/Kommunal

En fantastisk positiv feedback fra deltagerne

Tak for sidst. Og tak for artiklerne. Vi har fået en fantastisk positiv feedback fra deltagerne. Og også fra vores gæster. Der var flere ledere, der synes dit oplæg var meget inspirende. Så måske du får nogle henvendelser.

Kirsten Westh, HK/Kommunal

Mariagerfjord Kommune

1000 tak for et fint indspark

Tak for sidst. I “Mexico” gik snakken højt og positivt om at være opmærksom på vanerne i en forandringsproces og om at være nærværende, når “Toget” kører. 1000 tak for et fint indspark igår. Det er blevet taget rigtig godt imod, og en fin kick-start til vores videre proces.

Johnny Kræmer Jensen, Souschef Rosendalskolen, Mariagerfjord Kommune

Jobcenter, Region Øst Danmark

Det er ikke sidste gang, vi skal arbejde sammen.

Tusind tak for dit fremragende oplæg i “Slip talenterne løs” for Region Øst Danmark. Det er ikke sidste gang, vi skal arbejde sammen.

Christian Wanek, Jobcenter, Region Øst Danmark

BDO Scanrevsion

Hun fik gjort salg til noget positivt

Maiken havde tilsyneladende ”nøglen” til at omvende os, hun fik gjort salg til noget positivt. Jeg tror det som gjorde forskellen, fra en række af de andre vi havde haft, var at Maiken var på ”to do mode” og ikke ”kursus mode”. Vi har siden 2005 brugt Maiken i hele BDO.

Peter Rasborg, partner, BDO Scanrevsion

Skolelederforeningen

Dit indslag ramte præcis ind i alle 1.500 deltagere

På Skolelederforeningens vegne vil jeg gerne takke dig for dit indslag på vores netop overståede årsmøde i Odense. Dit indslag ramte præcis ind i alle 1.500 deltagere. Med humor og alvor blandet sammen kom dit budskab fint igennem. Jeg har udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra alle, jeg har snakket med. Så du skal have en stor tak for din indsats.

Claus Hjortdal, Næstformand, Skolelederforeningen

Nycomed

Break your habits and make better brand plans!

At our Matrifen® brand meeting in May 2008 in Lisbon Torben Wiese from Habitmanager® was invited to lead an inspirational workshop for our product managers world wide on how to break habits and make better brand plans. Thanks for giving our team a great experience and your contribution making this brand meeting very special!

Lenette Qvist Brand, Int. Product Manager, Nycomed

Schering-Plough A/S

Alle har været meget begejstret

Mange tak for en meget inspirerende, lærerig og sjov eftermiddag. Alle har været meget begejstret, og har mailet/ givet rigtig positiv feedback på oplægget, så det er jo bare herligt. Og som en sagde da vi var færdige med at spise frokost i dag: ”ja., jeg må jo hellere se at komme op og lave noget” fik svaret ”du bryder vanen – flot gået! ” var ikke et øje tørt….

Anne Holm , Human Resources Manager, Schering-Plough A/S

Quartz+co

Kort sagt: ”Vi har stor tillid til hendes kompetence og indlevelse”.

Maiken er en professionel og effektiv samarbejdspartner for Quartz+Co. Hun har hjulpet flere af vores kunder med at udvikle deres salgsorganisationer, og det er der kommet særdeles håndgribelige resultater ud af – både hos større detailkæder samt flere af vores b-t-b kunder. Vi har også brugt Maiken internt ifm. ”generalprøver” før større præsentationer. Kort sagt: ”Vi har stor tillid til hendes kompetence og indlevelse”.

Torsten Hvidt, direktør, Quartz+co

Dansk Revision

Særdeles relevante budskaber

Det som Torben Wiese gør så fremragende, er at han kombinerer det underholdende med dyb seriøsitet og særdeles relevante budskaber. Noget som få mestrer så godt som ham.

Morten Ravn, Kommunikationschef, Dansk Revision

Rockwool

Gave many of us “food for thought”.

“How to become manager in your own life through changing of habits” His presentation was not only entertaining, but gave many of us “food for thought”.

Jorgen Kloster, Dpt. Manager, Cold End & Systems Technique, Rockwool

GfK Danmark A/S

Om at møde den rette….

Maiken har det der ekstra gear, som gør hele forskellen i forhold til at få effekt og return on investment. Udover Maikens stærke faglige ballast er evnen til at begejstre helt unik. Og skal noget fremhæves særligt, er det at hun brænder igennem hos meget forskellige profiler på samme tid. Vi vil med sikkerhed bruge Maiken igen i vores videre kompetenceudvikling.

Peter Sakstrup Glavind, Salgs- og marketingdirektør, GfK Danmark A/S

CSC

Gav os energi til sejr

“Workshoppen ’Bryd Vanen og nå dine mål’ gav os energi til sejr”. Inspirerende, tankevækkende og provokerende, skrev Torben i sit oplæg, at det bliver og det blev det. Workshoppen var tilpasset vores behov.

Anna Chacon, People Developer & Supply Manager, CSC

Holbæk Kommune

Stresshåndtering og nye vaner i Holbæk Kommune

At finde den rigtige foredragsholder er altid en udfordring, også selv om kravene er ganske simple. Det faglige niveau skal være højt, humor skal være i højsædet og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle føler de får noget med hjem. Det kan Vanebryder Torben Wiese fra Habitmanager®.

Ziska Seirup, Holbæk Kommune

IDA

Habitmanager® scorede højest af alle indlæg. SÅDAN!

Evalueringen af formandsmødet forløb sådan, at Habitmanager® scorede højest af alle indlæg. SÅDAN! Jeg selv har ikke noget sammenligningsgrundlag for lige netop dette møde, men flere af deltagerne, her i blandt ordstyreren, sagde, at det var det bedste og mest relevante indlæg, der havde været i mange år. Noget man virkelig kunne bruge og som inspirerede.

Anne-Mette Hoff, Regional udvikler, IDA

Danske Spil A/S

Klokkeklar anbefaling

Jeg kan kun give en klokkeklar anbefaling hvis du/i f. eks. står overfor forandringer i firmaet der gør at man skal til at tænke/arbejde på en anden måde, og kort sagt, ikke længere blot gøre ”som vi plejer

Claus S. Sørensen, Regionschef Danske, Danske Spil A/S

Totalforsvarsregion Nordjylland

Holder folk fanget – så de nærmest glemmer tid og sted.

Vi fik godt og grundigt rystet vores Tankemæssige, Fysiske og Følelsesmæssige vaner – tak for det Torben. Det faglige indhold i ”Bryd vanen” sammenholdt med masser af gode sjove eksempler holder folk fanget – så de nærmest glemmer tid og sted.

Per M. Nikolajsen, Oberstløjtnant Stabschef, Totalforsvarsregion Nordjylland

BROEN A/S

Positiv og god, kontant tilbagemelding fra alle deltagere

Det var et godt og nærværende indlæg, og der var positiv og god, kontant tilbagemelding fra alle deltagere på Habitmanager® indlægget. Så stor tak og ros til Torben, der med en imødekommende og god fremtoning gav vores arrangement den helt rigtige afrunding.

Bettina Barsøe, Marketing Manager, BROEN A/S

sanofi-aventis Denmark A/S

Foredraget var fremadrettet, nærværende, relevant og humoristisk.

Vi fik præcis den inspiration og provokation, vi ønskede, ligesom vi fik en fælles referenceramme og værktøjer at arbejde videre med. Foredraget har været med til at skabe en positiv holdning til de forandringer, der kontinuerligt sker i vores virksomhed. Vi er alle blevet gjort endnu mere bevidste om nødvendigheden af, at alle medarbejdere ser det positive og det nødvendige i forandringer. Ligeledes er det åbenlyst, at succeserne bl.a. afhænger af det individuelle initiativ og ansvar.

Elsebeth Sandager, Sales Manager, sanofi-aventis Denmark A/S

XPConsult

Inspirerende, tankevækkende og underholdende

Hele forløbet har med Torben Wiese og Habitmanager® har været inspirerende, tankevækkende, underholdende og – ikke mindst – ført til handlinger og resultater, der bunder i det ansvar den enkelte har lært at påtage sig, ved at arbejde med egne vaner og mål.

Allan Hagelskjær, Projektkoordinator, XPConsult

TV3

Meget inspirerende og værdifuldt

Vi har oplevet kursusforløbet med Habitmanager® som meget inspirerende og værdifuldt. Vi har fået input til nye tanker, ideer og værktøjer, vi vil anvende fremover. Desuden arbejder Habitmanager® helhedsorienteret således, at det er lige anvendeligt både på det personlige og forretningsmæssige plan. Jeg er overbevist om, at vi som følge af kursusforløbet øger kvaliteten af vores indsatser og når vores mål.

Jan Anhalzer, Markedschef, TV3

Fritz Hansen

Habitmanager® har udviklet træning for vores salgsmedarbejdere

Fritz Hansen har med stor fornøjelse i samarbejde med Habitmanager® udviklet træning for vores salgsmedarbejdere. Vores krav om mulighed for at tilpasse træningen og materialet til de lokale salgsorganisationer og kulturer blev til fulde opfyldt uden dog at miste fokus på de overordnede mål. Træningen bliver i dag, via Fritz Hansens akademi, gennemført for salgsorganisationen worldwide.

Jens Gullberg-Hansen, International uddannelseschef, Fritz Hansen

Midt Factoring A/S

En ny tilgang til salg og teamorientering

Midt Factoring A/S samarbejder med Habitmanager på salgsuddannelse og træning. Habitmanager har bidraget med en ny og iderig tilgang til salgsprocessen og de enkelte komponenter. I tillæg er teamorienteringen styrket og erkendelsen og viljen til at forholde sig til forandringer er øget markant. Denne effekt er opnået ved Habitmanagers fokusering på den enkeltes adfærd/værdisæt og vaner, og ved at sætte mål for forandring i et helhedsperspektiv.

Morten F. Bertelsen, Regionsdirektør, Midt Factoring A/S

Orange™

Vaner kan ses direkte i adfærd og resultater

Der er ingen tvivl om at Habitmanager har gjort en forskel som kan læses i både adfærd og resultater, og jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Habitmanager til andre.

Dennis Clausager, Salgschef, Orange™

Coloplast A/S

Brug Habitmanager®, hvis du står overfor større forandringsprocesser!

Habitmanager® har i høj grad hjulpet os til, at alle kan se det positive og nødvendige i konstante forandringer. Således blev organisationen mentalt forberedt og positiv indstillet i forhold til et større og meget omfattende forandringsprojekt gennem en særdeles professionel og humoristisk mental forberedelse af Habitmanager®.

Erik Andersen, Fabriksdirektør, Sårplejedivisionen, Coloplast A/S

FLSmidth

Inspiration til agenter fra hele verden

Mange tak for dit inspirerende indlæg på vores seminar for vore Agenter. Vores hovedtema for seminaret var at finde nye samarbejdsformer med agenter fra hele verden. Dit foredrag ramte præcis de emner vi havde diskuteret før dit indlæg og senere kom vi igen tilbage til at tale om ændringer. Tilbagemeldingen fra både agenter og vore egne medarbejdere var at indlægget var relevant og havde givet stof til eftertanke. Vi påskønner din evne til at skræddersy indlægget til vores situation og din levende måde at fremstille emnet på.

Morten Riddermann Schiøth, Senior Marketing Manager, FLSmidth

emsa

Vaner i salg til detailleddet

Vores mål med seminaret blev på en spændende måde opfyldt af Habitmanager, som på kort tid fik os alle til at tænke over vores gode og dårlige vaner og tanke-vaner i hverdagen. Vi har taget mange metaforer til os og bruger dem i den fortsatte læring…

Lars Egsvang Rasmussen, Regions Direktør, emsa

DHL Global Forwarding

Du tog mig med storm

Du tog mig med storm Torben Wiese og jeg havde ondt i mavemusklerne af, at grine så meget

Dina Brendle, HR Consultant, DHL Global Forwarding

MAN Diesel & Turbo

Kan klart anbefales!!

Det var absolut fantastisk at “bryde vaner” sammen med vores kunder og Torben. Torben og hans entusiastiske engageret tale skaber tanker og grin på en god professionel måde, som stærkt kan anbefales !!

Michael Petersen, Senior Manager, MAN Diesel & Turbo

Danske Regioner

En fornøjelse at blive provokeret!

Tak for et inspirerende og sjovt oplæg om vaner på vores personalekonference. Det var en skøn time vi havde i dit selskab og det var en fornøjelse at blive provokeret! Det var en meget vellykket dag.

Louise Lauesgaard, Sekretær, Direktionssekretariatet, Danske Regioner

Inbogulve (Garant)

Deltagerne var med hele vejen

Top underholdning og fagligt relevant – grinet er nogen gange den korteste vej til ny læring. Og deltagerne var med hele vejen. Det er lang tid siden, at jeg har set dem more sig så godt.

Carsten Normann, Adm. Direktør, Inbogulve (Garant)

Søfartens Ledere

Du høstede store roser

Tusind tak for din deltagelse i vores efterårsseminar. Indlægget var meget inspirerende og høstede store roser blandt deltagerne. Endnu en gang mange tak

Fritz Ganzhorn, Direktør, Søfartens Ledere

Gigtforeningen

Du levede til fulde op til mine høje forventninger

Du levede til fulde op til mine høje forventninger og medlemmer og bestyrelse tilkendegav, at det var et godt, inspirerende og relevant bidrag til vores snak om pejlemærker.