• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Bøger

Bøgerne bygger på en lang række foredrag og kurser med organisationer i det private erhvervsliv såvel som i det offentlige. Det er mødet med disse organisationer og de udfordringer med vaner og forandringer, som er grundlaget for Torben Wieses bøger. Torben Wiese er en foredragsholder, der ikke er bange for at engagere sig, og sætte fokus på den del, hvor forandring kan skabe mere robuste og bedre medarbejdere.


Bestsellerbogen “Bøj fisken mens den er frisk” er inspireret af et afrikansk ordsprog der betyder at være til stede i nu’et med øget nærvær og reduceret stress til følge. For fiskerne er det praktisk, fordi de kan hænge de bøjede fisk på en pind og nemt transportere dem hjem. Venter de med at bøje fisken, tørrer de ud og knækker midt over. Og hvem kan ikke trænge til at bøje et par fisk en gang i mellem?

Læs uddrag, anmeldelser og meget mere

Pris: Kr. 239,- ekskl. moms og forsendelse

Hjernen elsker vaner – den finder tryghed i det velkendte og den slipper for at tænke. Bestseller bogen i ny revideret og opdateret udgave – med helt nye kapitler om vaner og kommunikation, stress, kærlighed samt opdaterede eksempler og citater. Når vi har vaner, behøver hjernen ikke at bruge kapaciteten på at regne noget ud eller finde nye løsninger.

Læs uddrag, anmeldelser og meget mere

Pris: Kr. 200,- ekskl. moms og forsendelse