Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Bøger

Bøgerne er stærkt motiverende og bygger på en lang række foredrag, onlineforedrag, workshops og kurser med organisationer i det private erhvervsliv såvel som i det offentlige. Det er mødet med disse organisationer og de udfordringer med vaner og forandringer, som er grundlaget for Torben Wieses bøger.

Torben Wiese

Torben Wiese er en foredragsholder, der ikke er bange for at engagere sig, og sætte fokus på den del, hvor forandring kan skabe mere robuste og bedre medarbejdere.


Grib dine kriser er en livsglad, konkret og letlæst bog med bl.a. ny viden, værktøjer og øvelser til os alle sammen, som enten ønsker at blive klogere på kriser, er i krise eller kender en, der er i krise. Vi bliver hjulpet til at forebygge kriser, opdage dem i tide samt reducere og håndtere dem godt og komme styrket igennem kriser og minimere risikoen for tilbagefald. Grib dine kriser berører alle de kriser, som vi helst vil undgå fra minikriser, til livs- og udviklingskriser samt traumatiske og eksistentielle kriser. Kriser er kommet for at blive, blive godt overstået og igen blive afløst af nye kriser. Men forhåbentligt færre for os, fordi vi fremover vil se på kriser med nye øjne og gribe dem og herved øge muligheden for det gode liv, som vi ønsker os. Velkommen til et forandret syn på kriser og måske på dit liv

Læs uddrag, anmeldelser og meget mere

Pris: Kr. 224,- ekskl. moms og forsendelse - fri fragt for medlemmer og fri klik og collect.

Bestil ”Grib dine kriser” direkte her

Bestsellerbogen “Bøj fisken mens den er frisk” er inspireret af et afrikansk ordsprog der betyder at være til stede i nu’et med øget nærvær og reduceret stress til følge. For fiskerne er det praktisk, fordi de kan hænge de bøjede fisk på en pind og nemt transportere dem hjem. Venter de med at bøje fisken, tørrer de ud og knækker midt over. Og hvem kan ikke trænge til at bøje et par fisk en gang i mellem?

Læs uddrag, anmeldelser og meget mere

Pris: Kr. 239,96 ekskl. moms og forsendelse - fri fragt for medlemmer og fri klik og collect.

Bestil ”Bøj fisken mens den er frisk” direkte her

Hjernen elsker vaner – den finder tryghed i det velkendte og den slipper for at tænke. Bestseller bogen i ny revideret og opdateret udgave – med helt nye kapitler om vaner og kommunikation, stress, kærlighed samt opdaterede eksempler og citater. Når vi har vaner, behøver hjernen ikke at bruge kapaciteten på at regne noget ud eller finde nye løsninger.

Læs uddrag, anmeldelser og meget mere

Pris: Kr. 239,96 ekskl. moms og forsendelse - fri fragt for medlemmer og fri klik og collect.

Bestil ”Bryd vanen og nå dine mål” direkte her