Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Foredrag om arbejdsglæde

Mennesker, der er positive, glade, har godt humør og griner mere, arbejder selvfølgelig bedre. De har større velvære, får flere ideer og mod, som igen udløser en række af fordele og positive effekter på arbejdspladsen og i organisationen.

Arbejdsglæde i arbejdstiden

Arbejdsgiveren ønsker glæde i arbejdstiden for helt grundlæggende at lave bedre resultater – og gerne nemmere og hurtigere. Arbejdsglæde reducerer sygefravær og stress og øger effektiviteten.

Derfor ønsker du dig arbejdsglæde

Når vi taler om grunde til at du ønsker dig glæde også i arbejdstiden, kan du angive nogle af de samme grunde som din arbejdsplads giver. Nemlig at du ønsker arbejdsglæde fordi det giver et godt klima, bedre samarbejde, mindre sygefravær og bedre resultater. Men helt grundlæggende ønsker du dig glæde fordi det er dit liv. Og fordi du er så meget på arbejde – både mentalt og fysisk – ønsker du dig naturligvis, at den lange tid du er der, også er fyldt med glæde.

Vi tilbyder to foredrag om arbejdsglæde

Oplev foredrag om arbejdsglæde i to forskellige sammenhæng. I får i disse to foredrag, med høj energi, konkrete eksempler og gode grin, svar på hvorfor arbejdsglæden er så vigtig.

Foredraget Trivsel, arbejdsglæde og vaner >>>

 

Foredraget Vaner, stress og arbejdsglæde >>>

 

Få mere information om foredraget: Bryd vanen og nå dine mål!

 

Sender

 

Skandinaviens vanebryder nr. 1
Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Habitmanager® på:

Sitemap

Følg Habitmanager® på: