Workshop #12

Kick-off


I denne workshop sætter Torben Wiese fokus på hvordan I kan få det helt rigtige kick-off, så I kommer ud af starthullerne med et fælles fokus, masser energi på jeres mål, samt hvilke vaner I skal fortsætte med  og hvilke I skal afvikle.

Godt begyndt er halvt fuldendt!

Alle elsker succes, men fortiden bringer os ikke nødvendigvis videre ind i fremtidens succes og derfor kan vi ikke dvæle for længe ved den.
Det samme gælder for sidste års måske dårlige resultat. Uanset hvad, skal vi re-sette og ændre vores mindset, orientere os om hvilken retning vi skal gå og få sat energi i projektet.

Skræddersyet workshop til jer

Torben Wiese tager altid udgangspunkt i netop jeres behov og udfordringer. Derfor vil han altid først tage et møde eller et telefonmøde med jer, så I sammen kan få kortlagt jeres problematikker og hvad I gerne vil opnå med denne workshop, hvad vil i gerne undgå, hvad har I set før, og hvad vil I gerne se nu. Og ud fra det skræddersyer Torben Wiese en workshop der passer 100% til jeres organisation og  behov. Et godt placeret kick-off med det helt rigtige indhold og det helt rigtige power og energi kan betyde en helt ny start i jeres organisation.

Tidsoptimister

Alt for ofte starter vi en ny periode for sent. Der kan skyldes at vi stadig er præget af feriestemning og vi tænker “vi har et helt år foran os – og god tid”.
Når der skal sættes nye projekter i gang i en organisation er det ikke altid at alle starter samtidigt. Men skal tingene blive til en succes, er det vigtigt at alle starter med samme gnist – og det kan I få med denne workshop, hvor Torben Wiese kan give jer et kick-off så det runger gennem hele organisationen.

Når I går fra workshoppen har I:

  • Værktøjer og øvelser som I kan få med hjem og  bruge efterfølgende så I ikke falder tilbage i de gamle vaner.
  • Viden om hvordan I når jeres mål hurtigere.
  • Et kick-off der kan betyde en hel ny start for jeres organisation eller virksomhed.