Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Foredrag om arbejdsglæde

Mennesker, der er positive, glade, har godt humør og griner mere, arbejder selvfølgelig bedre. De har større velvære, får flere ideer og mod, som igen udløser en række af fordele og positive effekter på arbejdspladsen og i organisationen.

Arbejdsglæde i arbejdstiden

Arbejdsgiveren ønsker glæde i arbejdstiden for helt grundlæggende at lave bedre resultater – og gerne nemmere og hurtigere. Glæde ved arbejdet reducerer sygefravær og stress og øger effektiviteten.

Derfor ønsker du dig arbejdsglæde

Når vi taler om grunde til at du ønsker dig glæde også i arbejdstiden, kan du angive nogle af de samme grunde som din arbejdsplads giver. Nemlig at du ønsker arbejdsglæde fordi det giver et godt klima, bedre samarbejde, mindre sygefravær og bedre resultater. Men helt grundlæggende ønsker du dig glæde fordi det er dit liv. Og fordi du er så meget på arbejde – både mentalt og fysisk – ønsker du dig naturligvis, at den lange tid du er der, også er fyldt med glæde.

Vi tilbyder to foredrag om arbejdsglæde

Oplev foredrag om arbejdsglæde i to forskellige sammenhænge. I får i disse to foredrag, med høj energi, konkrete eksempler og gode grin, svar på hvorfor arbejdsglæden er så vigtig.

Foredraget Trivsel, arbejdsglæde og vaner >>>

Foredraget Vaner, stress og arbejdsglæde >>>

Vinklet foredrag

Er ovenstående ikke lige den vinkel du ville foretrække på et foredrag til din organisation? Så har du umiddelbart to muligheder her på Habitmanager.com. Først og fremmest har vi en del flere foredrag her på siden, som du kan finde i den mundrette kategori: Foredrag eller også kan du kontakte mig her på på kontaktsiden.

Hos Habitmanager er det vigtigt, at I får det rigtige foredrag, og vi har gennem tiderne udviklet en lang række foredrag på baggrund af de mange erfaringer, som Torben Wiese har draget fra både private og offentlige organisationer, men det er også sådan at enhver organisation er sin egen, og derfor er vi glade for at kunne tilpasse foredrag til netop din organisation.