Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Bøj fisken mens den er frisk

Bøj fisken mens den er frisk er et afrikansk ordsprog. For fiskerne er det praktisk, fordi de kan hænge de bøjede fisk på en pind og nemt transportere dem hjem. Venter de med at bøje fisken, tørrer de ud og knækker midt over. Og hvem kan ikke trænge til at bøje et par fisk en gang i mellem?

Bøj fisken er også en hel livsfilosofi om at leve i nuet, om at prioritere anderledes, end vi måske gør, og i stedet fokusere på det, der virkelig betyder.

Bøj fisken er en praktisk guide til:

Lev i nuet: Hvem kender ikke til at ærgre sig over i går og bekymre sig om i morgen i stedet for at fokuseret på det, vi er midt i. Få teknikker til at træne din bevidsthed og øge din evne til at være 100% fokuseret på det, der foregår netop nu.

Tænk som en leder: Langt de fleste er bedre til at sætte deadlines på deres job end i deres private liv. Det betyder, at mange ting får lov til at vente eller helt udskydes, når det kommer til os selv og vores nærmeste. Bliv motiveret til at sætte nye mål for dig selv, både hvad du vil bruge din tankeaktivitet på, og hvordan du i bund og grund vil have det.

Brug tiden værdifuldt: Har vi ingen mål i vores private liv, ender vi med at løbe efter det forkerte. Hør hvordan du kan blive bedre til at prioritere og fokusere på det, der er vigtigt i dit liv og bliv klogere på, hvordan du bruge mindre tid på for eksempel rutineopgaver.

Torben Wiese er en populær foredragsholder og forfatter. Han er blevet kaldt Danmarks vanebryder nr. 1 og står bag Vanebryderuddannelse. Han har tidligere udgivet bestselleren ?Bryd vanen og nå dine mål? og undervist og rådgivet over 100.000 mennesker. Både virksomheder og privatpersoner.

Fakta om bogen:

  • Titel: Bøj fisken mens den er frisk – lev i nuet og nå større mål
  • Forfatter: Torben Wiese
  • Anden info: 1. udgave. 192 sider.
  • Udgivelsesdato: 19. august 2009
  • Forlag: Lindhardt og Ringhof – www.lindhardtogringhof.dk
  • ISBN: 9788711435526

Anmeldeser af bogen

I “Bøj fisken mens den er frisk” af Torben Wiese er der masser af øvelser og spørgsmål til eftertanke, så du kan blive mere bevidst om at opleve mere lykke i nuet og du får masser af gode råd til hvordan, du griber lykken. – Femina

Bogen er inspirerende, handlingsorienteret og utroligt motiverende… Bogen er fyldt med brugbare, konkrete øvelser hvor vi bliver stillet over for nogle centrale spørgsmål og får sat skub i de tanker der er så vigtige for at anskue tingene og livet anderledes. Torben Wiese holder læseren godt i hånden og giver hele tiden gode forklaringer på det, der kan føles svært og ukonkret. Tillykke med endnu en genialitet. Den bog faldt på det helt rigtige tidspunkt i mit liv. Jeg spiste den på en weekend 🙂 – Ugebladet søndag

Jeg netop har afsluttet læsning af Bøj Fisken. Tak for god konkretisering af jo ellers vanskelige pointer. Fin og nødvendig bog – De venligste hilsner, Irene Højlund

Jeg troede ikke, det var muligt for Bøj Fisken at komme på højde med Vanen, men den overgår, samtidig med at de begge slynger sig ind i hinanden i en tæt symbiose uden gentagelser fra den ene bog til den anden. Jeg ville ikke være nogen af dem foruden. Godt gået! – Lotte Brøns