Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Bryd vanen og nå dine mål

Anmeldelse:

Her er en bog, der gør en forskel både i virksomheder og i privatlivet.

Hvorfor købe en bog jeg allerede har? Vel og mærke en bog jeg har slidt meget og skrevet MANGE noter i?

Fordi den nye udgave, om muligt er endnu mere vanebrydende. Torben Wiese har formået, at tilsætte den nye udgave kapitler, så jeg oplever en bog til hele mennesket. Her er, i den fineste overgang, sat scenen til det liv vi i dag lever, mikset af job og privatliv. Torben Wiese rammer lige der hvor vi af vane, ikke husker at alt hvad vi gør, oplever og er, påvirker hinanden.

Det som Torben Wiese gør så fremragende, er at formidle relevante budskaber, let forståeligt, dybt seriøst og alligevel tilsat så megen uformelthed, at budskabet rammer lige der hvor det skal både privat og i arbejdssammenhæng.” Eva Beierholm Bendtsen

Bogen blev udgivet første gang i december 2005 på Jyllandspostens Forlag og er netop i november 2012 udkommet i ny revidideret og opdateret udgave med helt nye kapitler om vaner og kærlighed, stress, kommunikation og dit tidsforbrug. Boget er solgt i over 40.000 eksemplarer.

Køb “Bryd vanen og nå dine mål”

Her et uddrag fra beskrivelsen af bogen:

Hjernen elsker vaner ? den finder tryghed i det velkendte og den slipper for at tænke.

Når vi har vaner, behøver hjernen ikke at bruge kapaciteten på at regne noget ud eller finde nye løsninger ? hver gang hjernen har en vane sparer den energi og det samme gør vi.

Derfor elsker vi også vaner og har hver især tusindvis af vaner, vanemønstre, ritualer, rutiner og instinktive reaktioner der træder i kraft når vi er ligeglade, under pres eller når vi bare ikke tænker os om ? ofte når vi gør som vi plejer.

Men tingene kan også blive for nemme ? selv for en hjerne ? og det vi normalt gør ? kan forhindre os i nye oplevelser og indsigter.

Der er penge i vanetænkning
Vaner udgør op mod halvdelen af årsagen til at vi ikke når vores mål. Alt for ofte bevarer den enkelte medarbejder, afdeling og hele virksomheder de samme vaner som er dyrket og rodfæstet igennem mange år. Igennem systematisk og målrettet arbejde med vaneadfærd kan virksomheder frigøre kræfterne i det eksisterende medarbejderpotentiale.

Der er lykke i vanetænkning
Modsat erhvervslivet stilles der i privatlivet ikke lige så synlige mål for hvad vi skal nå og hvilke indsatser der skal gøres, for at ?alle er tilfredse.? Vi glider umærkeligt ind i et mønster hvor vi trænger til at slappe oven på alle firmaets daglige mål, og glemmer for ofte vores egne, parrets og familiens mål. Herved tager den ene dag den anden og vanemønstre som vi ikke længere kan se er måske på vej til at begrænse os i at være lykkelige.

Udfordringen ved en vane er netop at den er ubevidst ? noget vi ikke længere søger at udvikle eller ændre og ofte opdager vi, at det vi gjorde, ikke var det rigtige eller bedste eller godt nok, og ? endnu en gang ? må vi sige til os selv: ?hvor er det typisk mig? fordi vi – bagefter – kan genkende et mønster der gentager sig igen og igen

Vaner og forandringer er ikke noget nyt, men det er nyt at vi er nødt til at tage dem alvorligt. Den græske filosof Heraklitos udtalte for 2.500 år siden: ?Det eneste konstante er forandringen?. Det er mere sandt end nogensinde før, og valget står mellem at nå sine mål, på grund af forandringer eller på trods af forandringer?

Når alt omkring dig forandrer sig konstant, findes nøglen til at nå dine mål derfor i at kunne være bevidst om sine mål og navigere godt i livet. Afvikling af de begrænsende vaner og udvikling af de værdifulde vaner er fundamentale forudsætninger for at du kan agere frit, smidigt og hurtigt.

Bryd vanen og nå dine mål hjælper dig til at se dig selv som hovedansvarlig for det du opnår i dit liv. Du vil med nye øjne ?se dig selv udefra?, vurdere dig selv og blive inspireret til at sætte ? og opnå – nye mål.

Du vil blive motiveret til at se det positive i forandringer ? og selv blive drivkraften i de forandringer og måske forvandlinger du beslutter for dit liv.

Du lærer at genkende vaner og gruppere dem som værdifulde eller begrænsende for dig og det du vil. Du lærer at identificere og vurdere dine omgivelsers vanereaktioner og agere eller reagere mere hensigtsmæssigt i forhold til dem.

Bryd vanen og nå dine mål indeholder værktøjer og øvelser der gør dig i stand til at sætte mål og lægge en plan der holder og opnå mere end du plejer.

Køb “Bryd vanen og nå dine mål”

Jeg vil varmt anbefale dig at læse “Bryd vanen” af Torben Wiese. Da jeg læste den fik jeg op til flere AHA-oplevelser, og lyst til at ændre på nogle ting, som jeg egentlig godt vidste kunne gøres anderledes, men aldrig havde fået taget mig sammen til at gøre noget ved.

Bogen er et glimrende stykke værktøj og kan tages frem igen og igen når den er læst. Dels til at få frisket noget op, men også for at følge op på de aftaler man har lavet med sig selv.
MEN begynd ikke at læse den, hvis du ikke har tid – for du kan ikke slippe den igen!

Venligst, Susanne Sørensen, PBS A/S

“I en direkte tone spidder Torben Wiese »sådan-plejer-vi-at-gøre« tankegangen”
Berlingske

Kender du til altid at træffe de forkerte valg, fordi du har svært ved at lade være med at gøre som du plejer? Så vil du sluge den nye bog “Bryd vanen” af Torben Wiese. Måske er det lykkelig liv tættere på end som så ? det handler nemlig om at gøre sig HELT klart om, hvad det egentligt er vi drømmer om…
TV DK

Som sagt i dag – ubetinget ros for din bog. Et godt og brugbart redskab, der er let forståeligt og anvendeligt for os alle. God gaveide. Tak for en super god bog.
Marie Louise Steuch steuch + co

“Hej Torben – det er sku’ en god bog du har skrevet – jeg er enige i de flotte anmeldelser”
Senior Specialist, Christian Houborg, H. Lundbeck A/S