Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Grib dine kriser

Kriser har enorm indflydelse på vores arbejdsliv, privatliv og samlede livskvalitet og ingen ønsker sig kriser der river tæppet helt eller delvist væk under vores liv. Alligevel lærer vi ikke om kriser før de dukker op og vores verden rystes og i værste fald bryder sammen.

Lektørudtalelse fra DBC:

* “En fin populærvidenskabelig bog, som kan hjælpe mange. Let at læse, og med en positiv, næsten kærlig tone”

* “Anbefales til alle biblioteker”

* “Alle har kriser, men det er forskelligt, hvordan vi griber dem an og kommer igennem dem. Her er en hjælpende hånd, både til at undgå kriser og til at komme igennem dem så
godt som muligt. Til både almindelige mennesker, virksomheder og organisationer.”

* “Grib dine kriser” tager fat fra en ende af og definerer krisen og krisens psykologi. Den giver desuden en række redskaber til at arbejde med kriser, både ens egne, andres og
virksomheders. Desuden er der skemaer, spørgsmål og diagrammer. I forordet beskrives, hvordan bogen kan bruges, også hvis man er i krise og har brug for redskaber.”

Ikke alt er kriser men meget mindre kan også gøre det og som ringe i vandet bringe os i uønskede situationer i vores 5 livsressourcer.

Grib dine kriser er en livsglad, konkret og letlæst bog med bl.a. ny viden, værktøjer og øvelser til os alle sammen, som enten ønsker at blive klogere på kriser, er i krise eller kender en, der er i krise. Vi bliver hjulpet til at forebygge kriser, opdage dem i tide samt reducere og håndtere dem godt og komme styrket igennem kriser og minimere risikoen for tilbagefald.

Vi er autodidakte når det kommer til at se og håndtere kriser. Derfor ved vi ikke hvad vi skal kikke efter og ser vi ikke kriser. Vi bliver overraskede og vi havner i flere og større kriser end nødvendigt der giver os ar. Ikke kun rifter men ar. Dette sænker livskvaliteten både mens krisen står på og akkumuleret når vi ser tilbage på vores liv.

Grib dine kriser berører alle de kriser, som vi helst vil undgå fra minikriser, til livs- og udviklingskriser samt traumatiske og eksistentielle kriser.

Kriser er kommet for at blive, blive godt overstået og igen blive afløst af nye kriser. Men forhåbentligt færre for os, fordi vi fremover vil se på kriser med nye øjne og gribe dem og herved øge muligheden for det gode liv, som vi ønsker os.

Velkommen til et forandret syn på kriser og måske på dit liv.