Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Teknologisk institut logo

Åbne kurser

Få målrettet læring når DU har behov og bliv samtidigt inspireret af andre arbejdspladsers måder og erfaringer

Når du har et individuelt behov eller du vil vil inspireres “væk” alene eller sammen med nogle kolleger så er vores åbne kurser noget for dig.

Det er desuden fleksibelt da du deltager når det passer dig, I behøver ikke lukke afdelingen ned og du kommer væk fra dagligdagen, få nyt netværk og bliver inspireret, ladet op og får også gode ideer fra andre arbejdspladser.

I samarbejde med Danmarks største og mest seriøse udbyder af kurser og uddannelser Teknologisk Institut tilbyder vi følgende åbne kurser:

Kursus: Feedback – brændstof til god trivsel

Feedback er afgørende for vores arbejdsglæde, tryghed og velbefindende og har stor indflydelse på idérigdom, sygefravær, effektivitet og hele stemningen i teamet og afdelingen.

Men i en travl og omskiftelig hverdag er lederes og medarbejderes fokus ofte på selve arbejdsopgaven og de der deadlines… og vi får og giver for lidt opmærksomhed til omgivelserne og vi kan gå i dagevis og føle, at vi ikke bliver set, rost, hørt eller bare bemærket. Men vi får da løn, som vel også er en form for feedback – eller hvordan?

Bliv bedre til at give og modtage feedback og opnå større arbejdsglæde, selvtillid, tryghed og nærvær. Du får motivation, inspiration og værktøjer til at vurdere din egen feedbackstil og er med til at skabe en konstruktivt og positiv kultur på din arbejdsplads.

Se mere nedenfor og sig til hvis du har spørgsmål eller der er andet jeg kan gøre.
PS: Du er vildt god

På gensyn

Mere information og direkte tilmelding her

Kursus: Bryd vanen, bøj fisken – og øg jeres trivsel og arbejdsglæde

Bryd vanens magt med enkle teknikker og bliv bedre til at se og genkende dine egne vaner. Dette kursus inspirerer dig til at lægge strategier for at opnå nye og større mål, og du bliver bedre til at forstå dine vanereaktioner og agere mere hensigtsmæssigt i forhold til dem.

Få nye vaner og hold fast i dem
Deltag på kurset hvor du helt sikkert går gladere hjem end da du kom! Alle ved at arbejdsglæde og trivsel er altafgørende for både indsatser og resultater. Glade medarbejdere har større selvtillid, får flere ideer, har færre sygedage og lægger med glæde en stor indsats på arbejdspladsen – og kommer gladere hjem til familien. Men hvem har ansvaret for trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen – og i dit liv?

Dette kursus giver dig indsigt i, hvilke typer af vaner der findes, hvordan de påvirker dine følelser samt hvordan du ændrer dem og holder fast i de nye vaner. Du får en mental vitaminindsprøjtning, fornyet energi og konkrete værktøjer, så du får modet til at gå efter mål, du ikke tidligere har troet var mulige for dig at nå.
Desuden får du ideer og værktøjer til at få dine kolleger med, til at være mere nærværende og “bøje fisken mens den er frisk”

På gensyn.

Mere information og direkte tilmelding her