Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Nøglesider

På Habitmanager er der mange sider, der er vigtigere, men der er nogle sider der er vigtigere end andre. De sider som de fleste bruger kan du finde nedenfor. Hvis du vil se en komplet oversigt over alle sider Habitmanager, så kan du scrolle ned i bunden af siden, hvor der er et link til en komplet oversigt.

Foredrag – Torben Wiese er en af Danmarks mest aktive foredragsholder! Torben Wieses foredrag er utroligt populære i Danmark, og det der flere grunde til. Deltagere til Torben Wieses foredrag oplever at have en fantastisk dag, hvor de kommer tilbage med energi og positive tanker, og på samme tid har de udviklet en række mentale værktøjer, som deltagerne kan tage tilbage til deres organisation og deres liv som sådan. Du kan på denne side om foredrag finde en oversigt over de foredrag, som der er udviklet som en type pakker. Hvis du ikke kan finde det foredrag du skal bruge, så kontakt endelig Torben Wiese alligevel. Der er en god sandsynlighed for at Torben kan udvikle netop det foredrag, der passer til din organisation.

Foredragsholder – På denne side kan du læse mere om Torben Wieses profil som foredragsholder. Du ved måske allerede, at Torben både laver workshops, designer materialer til intern organisationsudvikling ud over at rejse landet rundt som foredragsholder med en lang række inspirerende foredrag, men vidste du også at Torben Wiese er blevet udnævnt til Danmarks 2. bedste foredragsholder. Det syntes vi er imponerende – specielt i betragtning af, at der i Danmark er så utrolig mange fantastiske foredragsholdere.

Forandringer – Temaet forandringer er noget, der vender tilbage i en lang række af Torben Wieses foredrag. Grunden er simpel: Der er rigtig mange organisationer, der har svært ved at skabe forandring, selv om de ønsker forandringer i deres virksomhed eller organisation. Så hvordan får man en organisations medarbejdere til at gribe forandringer i stedet for at hole fast i vanen. Det er en af de kerneværdier, hvor Torben igen og igen rammer lige ind til roden af de frustrationer og modvilje, der er når der bliver snakket om forandringer i en organisationer. For Torben handler det ikke bare om at medarbejdere er forandringsparate, men at de griber forandringer og bruger dem aktivt til at skabe bedre processer og blive en mere integreret og vigtig del af organisationen.

Arbejdsglæde – Hvordan laver den utilfredse og frustrerede medarbejder et ekstra-ordinært arbejde for den organisation er ansat i? Det kan være stort set umuligt, og det er så utrolig vigtig, at dyrke arbejdsglæde i en organisation. Hvordan bliver medarbejdere bedre til at finde arbejdsglæde? Hvordan dyrker og vedligeholder medarbejderen sin arbejdsglæde? Hvordan faciliterer lederen arbejdsglæde for den enkelte medarbejder og hvordan støtter lederen op om arbejdsglæden i hele sit team? Arbejdsglæde er et centralt issue, som Torben Wiese har hjulpet organisationer med at blive bedre til at styrke gennem foredrag og work shops.

Du kan finde den komplette oversigt over sider her på Habitmanager ved at klikke på dette link.