• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Privatlivspolitik

Sådan håndterer vi dine personlige data

I Habitmanager® passer vi godt på din personlige oplysninger og opfylder alle krav til GPDR / EU Persondataforordningen.

Den juridiske enhed der er ansvarlig for dine data er:

Habitmanager®
CVR: 27020879
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk
Mail: info@habitmanager.com
Telefon +45 70 247 248

Persondataoplysninger varetages af:
Adm. Dir. Torben Wiese
Mail: tw@habitmanager.com
Telefon + 45 70 247 248

Hvad er personlige oplysninger?

Personlige oplysninger er information om dig som person. Almindelige personlige oplysninger kan eksempelvis være dit navn, dit telefonnummer, din e-mail og din adresse mv.

Kategorier af oplysninger

Vi behandler følende oplysninger om dig:

  • Almindelige oplysninger som navn, arbejdsadresse, e-mail og telefon
  • Indkøbshistorik
  • Følsomme oplysninger – ingen

Kilder

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig
  • Aktiviteter fra vores hjemmeside (kun ved cookies)

Videregivelse af dine oplysninger

Normalt har vi meget begrænsede oplysninger om dine private oplysninger da vores fokus er din arbejdsplads og dennes telefonnummer, adresse og din arbejdsmail m.v.

Samarbejdspartnere der arbejder med vores webside, it, mailprogram og kampagner kan på udvalgte opgaver få adgang til mailadresser men kun til brug hos os. Alle samarbejdspartnere har derfor også accepteret og underskrevet, at de lever op til både GPDR / EU Persondataforordningen og vores krav så dine data altid er i sikkerhed.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for, at opfylde formålet med vores samarbejde. Herefter sletter eller anonymiserer vi dine personoplysninger på sikker vis. Som hovedregel opbevarer vi dine oplysninger i op til 5 år efter, at du er stoppet som kunde eller har været i dialog med os om vores ydelser, produkter og evt. samarbejde.

Bogføringsoplysninger så som bekræftelser, fakturaer, betalingsbetingelser, tilgodehavender og korrespondance opbevares op til 5 år fra udløbet af regnskabsåret som er krævet efter bogføringsloven og så vi kan dokumentere vores bogføring.

På alle enheder så som computere og mobiltelefoner har vi adgangskoder og evt. ansigtsgenkendelse.

Dine rettigheder

Du har ret til, at anmode om indsigt i de oplysninger vi har samt ret til at berigtige disse eller bede om at få slettet dine personoplysninger.
Du har ret til, at modsætte dig at dine personlige data bruges til markedsføring
Du kan indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed som eksempelvis Datatilsynet.

Evt. ændring af privatlivspolitik

Denne politik erstatter alle tidligere politikker og er gældenden fra den 25. maj 2018. Vi forbeholder os ret til, at ændre og justere i denne som det løbende vil være påkrævet i henhold til loven. Ved ændringer vil du modtage information om dette hvis vi mener det er nødvendigt på www.habitmanager.com eller på mail.

Du kan altid afmelde dig

I bunden af vores mails finder du altid link til at afmelde dig nyhedsmails og andet.

Sådan bruger vi cookies

Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside

Ved hjælp af cookies registrerer vi information om, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside. Vi bruger informationen til løbende at forbedre hjemmesiden.

Cookies indeholder oplysninger om din færden på internettet

Cookies er små tekstfiler, som bliver gemt på din computer. De indeholder blandt andet oplysninger om, hvilke sider du besøger på internettet. Oplysningerne er anonyme og de afslører ikke din identitet.

Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Læs mere om cookies her (eksternt link)

Du bestemmer selv, om du vil tillade cookies

Via menuen i din browser kan du kontrollere hvilke typer af cookies, der må lagres på din computer. Vær opmærksom på, at det kan gå ud over funktionaliteten på vores og andres hjemmesider, hvis du ikke tillader cookies.

Nedenfor kan du se, hvordan du indstiller cookies i forskellige browsere. Vær opmærksom på, at du kan få problemer med at visse funktioner på hjemmesiden, hvis du ikke tillader cookies.

Du kan slette cookies

Du kan også slette cookies via menuen i din browser. Vær opmærksom på, at de bliver oprettet igen, næste gang du besøger vores eller andres hjemmesider, medmindre du har ændret dine indstillinger for cookies.

Nedenfor kan du se, hvordan du sletter cookies i forskellige browsere.

Dine oplysninger bliver ikke misbrugt

Vi sørger for, at de personoplysninger du giver os ikke bliver misbrugt, jf. persondatalovens bestemmelser.