Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Arbejdsglæde øvelser

Skab arbejdsglæden på arbejdspladsen

Hos Habitmanager afholder vi en række foredrag og workshops inden for emnet: arbejdsglæde. Et godt arbejdsmiljø, blandt dygtige kollegaer kan være nogle af disse punkter der styrer arbejdsglæden på arbejdspladsen.

Der findes en række forskellige øvelser man kan foretage for at øge arbejdsglæden. Disse øvelser vil vi i dette indlæg liste op. Ønsker du en bredere forståelse for arbejdsglæde, kan du med fordel deltage i et af vores tre foredrag vi afholder i 2018 – herunder:

Flere undersøgelser viser at arbejdsglæde er en af de vigtigste kilder til livsglæde.

Er du interesseret i at høre om dette emne, er du velkommen til at tage fat i os. Vi har hjulpet, inspireret, udviklet og motiveret over 3.000 danske og udenlandske virksomheder og mere end 150.000 ledere

Flere af de vigtigste øvelser og tiltag man kan tage til sig som leder er:

  • Behandl medarbejderne som mennesker. Det er vigtigt at alle i hele organisationen føler sig tilpas i det kontormiljø der er hos jer.
  • Kommunikationen er alfa omega, således at alle føler sig hørt. Det kan virke demotiverende for en medarbejder, hvis ens idéer eller tiltag aldrig bliver taget i betragtning.
  • Altid kom med feedback på medarbejdernes arbejde. At få ros og anerkendelse kan være med til at motivere- og ikke mindst gøre den enkelte medarbejder mere sulten.
  • Pauser er vigtige. Også for dine medarbejdere.
  • Fejr succesen sådan alle i virksomheden rent faktisk ser en mening med deres arbejde. Dette leder os igen tilbage til punktet: giv altid medarbejderen feedback på sit arbejde.
  • Frihed under eget ansvar. Ingen bryder sig om overvågning. Det er vigtig at der en tillid på arbejdspladsen. Som leder er det vigtigt at man går forrest her.