Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Coaching er en jungle – hvem er den rigtige for dig?

Stil høje krav til personlig, nuanceret og specialiseret coaching og mentoring

Googler du “Coach Danmark” får du ca. 2.880.000 resultater så coaching er populært men det kan være svært, at finde den rette.

Mange coaches har lært, at stille utallige spørgsmål efter en fastlagt konceptuel skabelon siger aldrig sin egen mening – hvilket også er “Coaching” i sin reneste form. Er det godt nok til dig?

 

Vi tager vanebrydende coaching og mentoring seriøst – med udgangspunkt i hvad du har brug for

Imidlertid er det vigtigt, at din coach og mentor ud over, at kunne bruge en række spørgsmål der følger en skabelon, også ved noget og har meninger – om livet, stress, arbejdslivet, privatlivet, ledelse, virksomhedskultur, bestyrelsesarbejde, kommunikation, værdier, sundhed, familie, forandringer og de mål og udfordringer du står overfor og desuden selv har prøvet og kender til den situation som netop du er i – og har en mening om den.

Herved opnår du langt mere kvalificeret med- og modspil og du erkender og beslutter herigennem hvad du har godt af, at fokusere på og udvikle/reducere hvilket ikke altid er det du har lyst til, at erkende.

Den sværeste vane, at ændre er den du ikke kender. Torben hjælper dig til, at definere og nå dine mål gennem målrettet coaching.

Torben Wiese har coachet, sparret og rådgivet tusindvis af ledere, medarbejdere og private igennem sine særlige værktøjer, viden om vaner og øvrige indsigter og erfaringer.

Kontakt Torben helt uforpligtende og hør mere om enkeltmøder og mentoring der vil hjælpe dig til, at nå dine egne og dine omgivelsers mål.

“Med Torben Wiese fik jeg både defineret en strategi og konkrete handlinger, som kunne bringe mig videre i forhold til mit mål. Nu her, et halv års tid senere kan jeg kun tilføje at hans coaching har virket. Han får min varmeste anbefalinger” Mette Louise Hersling”