Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

De 5 mest populære foredrag

De 5 mest populære foredrag

Nogle foredrag og foredragsholdere er populære ”evergreens” mens andre er interessante i en periode hvorefter de afløses af nye aktuelle emner. Der kommer løbende nye måder at ”angribe” vigtige emner på ligesom helt nye, interessante og dygtige foredragsholdere dukker op. Men hvilke foredrag er de mest populære og hvad betyder mest – emnet eller formidlingen?

Det må altid være et mål, at et foredrag gør en forskel på mødet, på dagen, på kulturen og/eller på hvad der sker efter afviklingen – og i det mindste, at alle får en god oplevelse, følte tiden godt investeret og helst fik nogle gode smil og grin med på vejen – alt efter emnet naturligvis. Men som indkøber af foredrag må man godt være kræsen og stille krav for foredragsholderen er et vigtigt middel til, at I når jeres mål – både på kort og lang sigt.

Målet må altid være at gøre en forskel og skabe en forandring eller en start

Det ”rigtige” emne og foredrag samt det rigtige valg af foredragsholder kan gøre hele forskellen på et arrangement hvad enten det er en intern afdelingsdag med kollegerne eller en stor konference med mange indlæg undervejs. Hvad der er ”rigtigt” er naturligvis individuelt, men målet må altid være et målbart udbytte. En ændring, en forbedring, en forandring, forvandling, en start eller en fælles positiv følelse – stolthed, energi, motivation, tryghed eller glæde etc.

Indhold eller form

Det er naturligt at søge efter et ”emne” og input som I mener I har brug for her og nu og på sigt. Måske arbejdsglæden er for nedadgående, produktionen har for mange fejl, effektiviteten skal op, strategien skal eksekveres, stressniveauet er eksploderet, der er konflikter, værdierne lever ikke eller der skal fokus på sundhed m.v.

Mange har stor viden om disse emner men det er også vigtigt at sikre at den ønskede viden leveres på en fængende, inspirerende og motiverende måde så jeres investering rent faktisk giver det ønskede udbytte – og mere til.

Når I har valgt det aktuelle emne starter processen med, at udvælge den rette foredragsholder som både er anerkendt og passer til jeres møde, dag og kultur – og vælg gerne en der er indstillet på at dele sin evt. PowerPoint med jer og supplere sit indlæg med opgaver og øvelser som I kan arbejde videre med på dagen eller når I kommer tilbage på arbejdet igen.

De 5 mest populære foredrag og emner

De fleste foredrag bookes af offentlige arbejdspladser, private virksomheder samt a-kasser m.v. som alle er kendetegnet ved at det er mennesker der får tingene til at ske. Hvor der er mange mennesker, er der ofte behov for forandringer, der kan opstå konflikter, man ønsker trivsel og arbejdsglæde og at alle helst er motiverede.

Derfor er nogle af de mest populære foredrag da også

  • Foredrag om Konflikthåndtering
  • Foredrag om Trivsel
  • Foredrag om Arbejdsglæde
  • Foredrag om Nudging
  • Foredrag om Motivation

Kan foredraget også inspirere personligt og privat?

De fleste foredrag der bookes af arbejdspladser, drejer sig naturligvis ofte om at inspirere i forhold til ja, netop arbejdet. Men når inspirationen også kan relateres til den enkeltes private og /eller indre liv øges muligheden for at det lyttes endnu mere så nysgerrigheden vækkes og i sidste betyder dette større udbytte.