Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Foredrag Aarhus

Inspirerende foredrag i Århus med Århusianske Torben Wiese

Torben Wiese er født i Risskov så Torben matcher hurtigt den Aarhusianske og jyske kultur, stemning, lune og tempo og får han hurtigt afvæbnet enhver form for evt. skepsis der måtte eksistere over for en “sjællænder”

Dette er en vigtig pointe da det ligger i foredragets natur at man ikke har al tid i verden til at skabe sympati og tillid – og med Torben bliver der grinet, interageret og lyttet fra starten af så alle evt. parader falder. Hvis du vælger den rigtige foredragsholder kan det nemlig gøre hele forskellen til jeres event, konference, møde eller seminar. Og det er uanset om I ønsker, at blive både underholdt og inspireret sammen med andre arbejdspladser. I kan selvfølgelig også vælge at få et foredrag helt for jer selv.

Skal vi vælge et åbent foredrag eller et tilpasset firma arrangement?

Der er fordele ved begge former og det allervigtigste er at få inspiration, energi, nye ideer og glæde – og det påvirker både kulturen, sammenholdet og effektiviteten og sågar også sygefravær og iderigdom. Så det er bare om at komme i gang – og udefrakommende inspiration bør ikke kun foregå én gang om året.

Fordelen ved ÅBNE arrangementer er at de er mere fleksible så I kan tage af sted når det lige passer jer, I kan deltage det antal mennesker i ønsker og I kan blive inspireret også hvis I kun er få medarbejdere. Ulempen kan være at ikke alle kommer af sted på samme tid og nogle har fået inspiration og gejst og de andre ”hænger lidt”. Desuden er åbne arrangementer ikke tilpasset netop jeres behov og man må nøjes med en ”one size fits all”.

Fordelen ved TILPASSEDE foredrag hos jer selv er at I kan få en mere unik oplevelse kun for jer, der tales om netop jeres behov, alle inspireres og løftes på én gang og I kan drøfte, beslutte og igangsætte handlinger der iværksættes med det samme.

Det tager typisk fra 20 minutter til 2 timer at afvikle et foredrag. Varigheden på foredraget afhænger af flere ting, blandt andet mål, antal deltagere og det øvrige program.

Se hvilke åbne foredrag og arrangementer vi har på programmet lige nu i Aarhus: 

Torben Wiese åbne uddannelser/kurser: https://habitmanager.com/aabne-kurser/

Torben Wiese åbne foredrag: Lige nu er alle åbne foredrag gennemført men tilmeld jer vores nyhedsmail og få besked når næste arrangement afholdes og/eller book et inspirerende foredrag med Torben Wiese hos jer selv her: Torben Wiese foredrag 

Finder du ikke det åbne foredrag du ønsker lige her så kontakt os direkte på telefon 70 247 248 og hør mere eller skriv direkte til Torben på mail: tw@habitmanager.com

Torben er blandt Danmarks mest motiverende foredragsholdere.

Udover foredrag, workshops og kurser er Torben også manden bag bestseller bøgerne “Bryd vanen og nå dine mål” og “Bøj fisken mens den er frisk“.

 

foredrag om vaner og sundhed