Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Foredrag København

Inspirerende foredrag i København med Torben Wiese

Den rigtige foredragsholder kan gøre hele forskellen til jeres møde, seminar eller konference – også når I ønsker, at komme ud og blive både underholdt og inspireret sammen med andre arbejdspladser og private.

Inspirerende, tankevækkende og humoristiske Torben Wiese kan tit opleves i København, Storkøbenhavn og Sjælland hvor Torben også har base. Foredrag og workshops gennemføres både hos jer selv tilpasset netop jeres målgruppe, arbejdsplads og situation men også til åbne arrangementer hvor det kan være inspirerende, at mødes med andre også.

Hvilken foredragsholder skal jeg vælge?

At være foredragsholder er for mange en eftertragtet titel men en professionel levevej for langt færre. Alene i Danmark er der 10.000 vis der kalder sig ”foredragsholder” så hvilken foredragsholder skal man så vælge? Få mere inspiration i artiklen her og sikre at I vælger den bedste og den rette foredragsholder til netop jeres arrangement.

Fra forandringsparat til forandringsskabende

Torben Wiese kaldes ofte for Skandinaviens Vanebryder nr. 1 da han er ekspert i forandringer og fordi han med sin viden, humør og stil gang på gang formår at få folk op ad sæderne. Han tilbyder både åbne foredrag der passer til alle men også de mere tilpassede foredrag som han tilbyder 21 forskellige af. Det er altid muligt at kombinere foredragene med hinanden og således indlægget tilpasses 100% til dagens målsætning.

Den typiske varighed på et foredrag er fra 20 minutter til 2 timer. Det afhænger af mål, antal deltagere og det øvrige program.

Glade kunder og masser af referencer i København og omegn

Som foredragsholder er man aldrig bedre end sin sidste præstation. Derfor skal hver opgave tilgås professionelt og med respekt for netop de ønsker og den situation en hver kunde måtte have. Et succesfuldt foredrag og samarbejde sikres ved god og professionel dialog og planlægning både før, under og efter foredraget gennemføres – det ved disse kunder bl.a. alt om. Se her et uddrag af Torben Wiese’s imponerende referenceliste. (link: https://habitmanager.com/referencer/ )

Energi, inspiration og motivation

Tusindvis af danske og udenlandske virksomheder og mere end 300.000 ledere og medarbejdere, har oplevet Torbens energi, ideer og evne til at kombinere viden med smil, humor og aktivitet. ”Så glider medicinen nemmere ned” siger Torben. Fælles for de mange tusinde deltagere, er at Torben gang på gang har formået at skabe en professionel linje, der har skabt motivation og inspiration blandt deltagerne.

Torben bruges også ofte til kundearrangementer hvor han er et sikkert kort som gør alle jeres kunder glade for at de kom – også når de har deres partnere med.

Blandt Danmarks mest motiverende foredragsholdere

Torben Wiese er flere gange valgt til at være blandt de top-3 mest motiverende foredragsholdere i Danmark – se mere her. Udover foredrag, workshops og kurser er Torben også manden bag bestsellerbøgerne “Bryd vanen og nå dine mål”, “Bøj fisken mens den er frisk“ og senest har han udgivet bogen ”Grib dine kriser” (link til alle tre)

Se hvilke åbne foredrag og arrangementer vi har på programmet lige nu: 

Torben Wiese åbne uddannelser/kurser:

https://habitmanager.com/aabne-kurser/

Torben Wiese åbne foredrag:

Lige nu er alle åbne foredrag gennemført men tilmeld jer vores nyhedsmail og få besked når næste arrangement afholdes og/eller book et inspirerende foredrag med Torben Wiese hos jer selv her 

Finder du ikke det åbne foredrag du ønsker lige her så kontakt os direkte på telefon 70 247 248 og hør mere eller skriv direkte til Torben på mail: tw@habitmanager.com

 

Torben-Wiese-for-Skolelederforeningen