Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Foredragsholder Torben Wiese

Valgt til Danmarks 2. mest motiverende foredragsholder

Torben Wiese er blandt Danmarks bedste foredragsholdere og er blevet valgt til den 2. mest motiverende foredragsholder i Danmark.

Se alle foredrag    Kontakt Torben

Valgt til Danmarks næstmest motiverende foredragsholder og har som en af de mest benyttede undervisere inspireret over 300.000 ledere og medarbejdere. Torben er dobbelt bestseller forfatter til bøgerne ”Bryd vanen og nå dine mål” og ”Bøj fisken mens den er frisk” og uddeler hvert år Vanebryderprisen® til en person eller organisation, der har opnået ekstraordinære mål ved at bryde vaner.

Torben Wiese er grundlægger af Habitmanager® og habitmanagement, der er grundlaget for andre managementbegrebers succes.

Torben Wiese har tre børn og bor i Vedbæk nord for København. Han sejler kajak, står på snowboard, på vandski, på kiteboard og cykler og løber – og så er han biavler og laver sin egen prisbelønnede honning.

Foredragsholder med energi, inspiration og motivation

Torben holder foredrag i hele Danmark, og har som foredragsholder inspireret, motiveret og udviklet over 3.000 danske og udenlandske virksomheder og mere end 300.000 ledere og medarbejdere igennem sine mange foredrag, kurser og uddannelser.

Flere af Torbens foredrag kan også gennemføres som kundearrangementer der vil motivere jeres kunder, og på den måde knytte dem tættere til jer.

Det siger nogle af vores kunder der har oplevet Torben som foredragsholder

I Torben ses en foredragsholder som i særdeleshed formår at inddrage sit publikum og fastholde interessen for arrangementet. Med sin halv-provokerende og underholdende stil føres deltagerne gennem en rejse i indre og værdier.
Elsemarie C. Sceller
COK – Center for offentlig kompetenceudvikling

At finde den rigtige foredragsholder er altid en udfordring, også selv om kravene er ganske simple. Det faglige niveau skal være højt, humor skal være i højsædet og der skal være en rød tråd i arrangementet, så alle føler de får noget med hjem. Det kan Vanebryder Torben Wiese fra Habitmanager®.
Holbæk Kommune

På Skolelederforeningens vegne vil jeg gerne takke dig for dit indlæg på vores netop overståede årsmøde i Odense. Dit indlæg ramte præcis ind i alle 1.500 deltagere. Med humor og alvor blandet sammen kom dit budskab fint igennem. Jeg har udelukkende fået positive tilbagemeldinger fra alle, jeg har snakket med. Så du skal have en stor tak for din indsats.
Claus Hjortdal, Næstformand i Skolelederforeningen

Se alle foredrag    Kontakt Torben

Booking af Torben Wiese som foredragsholder

Du kan booke Torben som foredragsholder eller indlægsholder i forbindelse med dit næste arrangement ved at kontakte ham på telefon +45 70 247 248. Eller du kan benytte dig af nedenstående kontaktformular, og Torben kontakter dig.

Torben taler med jer i god tid inden selve dagen, og målretter sit indlæg til lige præcis jeres ønsker og behov. Torben møder op energisk, fokuseret og velforberedt, og spreder glæde, motivation, energi og lyst til at bryde vaner og prøve nyt.