Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Gfk

“Habitmanager arbejder både professionelt og helhedsorienteret”

GfK Danmark har brugt Habitmanager i forbindelse med et udviklingsforløb for ledere og medarbejdere i hele organisationen. Fokusområder har været salgskompetencer, lederudvikling og virksomhedskultur.

Habitmanager har ligeledes fungeret som både rådgiver og sparringspartner i forbindelse med udarbejdelse af det mest optimale forløb for GfK Danmark.

Vores oplevelse med Habitmanager er, at de arbejder meget professionelt. Indledningsvis brugte begge parter både tid og en del ressourcer på at skræddersy det helt rigtige forløb for GfK. Konsulenten var en yderst kompetent sparringspartner og evnede at stille spørgsmål, der førte til større afklaring.

Habitmanager’s nye koncept og fokus på vaner gør at alle på en ny interessant måde forstår og erkender hvad der skal til for at målene nås – og hvor de selv skal forandres og udvikles. Vi oplevede konsulenten som yderst kompetent, og undervisningsformen er præget af både humor og seriøsitet. Dette mix virkede både skarpt og motiverende. Habitmanager evner at bringe – selv et kritisk budskab – på en human måde.

Vi gennemførte også en lederudviklingsdag, og trods en kompleks problemstilling og mange interessenter, blev denne opgave løst yderst tilfredsstillende. Konsulenten var meget klar i sine budskaber om ansvar for ledelse og formåede at synliggøre indsatsområder på en ny og interessant måde.

Habitmanager’s menneskesyn er helhedsorienteret, hvilket gør deres budskaber nærværende og vedkommende for ALLE mennesker og ALLE typer af medarbejdere.
Natascha Wordolff – HR Manager, GfK – Growth from Knowledge

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Habitmanager® på:

Sitemap

Følg Habitmanager® på: