Dit navn:
E-mail:
Telefonnummer:
Sender

Orange™

Vaner kan ses direkte i adfærd og resultater

I Orange butikkerne bliver vi mødt med konstante forandringer i en branche der udvikler sig i et meget hastigt tempo. Det stiller krav til om løbende at udvikle vores medarbejdere, så vi altid står bedst rustet til at møde kunderne i butikken. Vi havde derfor mange erfaringer fra en del kursusforløb med forskellige leverandører, da vi i planlægningsfasen til en ny omgang ledelsesudvikling for vore butikschefer, blev præsenteret for Habitmanagers måde at betragte udvikling og forandring på.

Det forløb som Habitmanager har planlagt og gennemført over flere moduler, har adskilt sig væsentligt i forberedelse, indhold og læringsstil, og har været en overordentlig positiv oplevelse. Alle deltagere har samstemmende tilkendegivet at deres bevidsthed omkring ledelses- og salgsmæssige vaner virkelig har styrket dem i deres lederrolle og adfærd, overfor såvel medarbejdere som kunder.

Der er ingen tvivl om at Habitmanager har gjort en forskel som kan læses i både adfærd og resultater, og jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Habitmanager til andre.
Dennis Clausager, Salgschef, Orange butikkerne

Skandinaviens vanebryder nr. 1

Torben Wiese
Habitmanager ®
Rungsted Strandvej 11
2950 Vedbæk

Tlf. 70 247 248
E-mail: info@habitmanager.com

ONLINE KURSER

Online videokursus med over 30 uddybende videoer. Få inspiration til alt lige fra mødebooking til bedre styring af beslutningsprocessen

Se online kurser

Følg Habitmanager® på:

Sitemap

Følg Habitmanager® på: