Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Hvem er Habitmanager®?

Torben Wiese er grundlægger af Habitmanager® og har som en af flittigst benyttede undervisere og foredragsholdere inspireret over 3000 virksomheder og mere end 200.000 ledere og medarbejdere.

Torben er valgt til Danmark’s 2. mest motiverende foredragsholder og har 25 års erfaring indenfor både salg, ledelse, samarbejde og forandringer, og færdes lige hjemmevant i det private erhvervsliv som i offentlige institutioner, kommuner m.v. og er tidligere indstillet af DONG indstillet til Konsulentprisen®

Han er forfatter til Bestsellerbøgerne Bryd vanen og nå dine mål og Bøj fisken mens den er frisk, har medvirket som TV vært på programmerne Hjemmefronten, været fast tilknyttet “Lørdagspanelet” på DR og er manden bag det nye HR- og ledelsesværktøj Workshopboks®.

Han står bag Habitmanagermodellen, samt de teorier og værktøjer som habitmanagement bygger på, og desuden er han indstifter af Vanebryderprisen®, konferencen Vanebryderdagen og Vanebryderuddannelsen®.

Kontakt Torben Wiese

Habitmanager® arbejder på såvel strategisk, taktisk og operationelt niveau i organisationen, og trækker desuden på aktuelle specialister som er udvalgt for at sikre det bedst mulige resultat ?