Ønsker du at nå dine mål – privat, på arbejdet og i livet? Følg mit nyhedsbrev →
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ring også gerne direkte på +45 70 247 248 eller skriv på info@habitmanager.com og få svar med det samme.

Skandinaviens Vanebrydere nr. 1

Torben Wiese er valgt til Danmark’s 2. mest motiverende* foredragsholder

 

Har vi succes på grund af forandringer – eller på trods af forandringer?

Forandringer har altid været en del af virkeligheden. Således fremhævede den græske Filosof Herakleitos allerede for 2.500 år siden altings evige forandring da han fastslog at: “Det eneste konstante er forandringen”

Forskellen fra Heraklitos tid og i dag er hyppigheden og omfanget af forandringerne, og det stiller ekstreme krav til det moderne individ og organisation. Udviklingen lader sig ikke stoppe, hvorfor enhver virksomhed må spørge sig selv: “Klarer vi os på grund af forandringerne – eller på trods af forandringerne?”

Undersøgelse af danskernes vaner

Analyseinstituttet GfK har gennemførte en stor repræsentativ undersøgelse af danskernes vaner for Habitmanager®. Undersøgelsen dokumenterer med al tydelighed at vaner indtager en dominerende position i vores hverdag – ofte på det ubevidste plan.
Når man først kommer i gang med at evaluere vaner, er det tankevækkende hvor mange vaner man får øje på.
Hvis du ikke løbende vurderer og beslutter om du/I har de rigtige og værdifulde vaner – så gør omgivelserne det for dig: kunderne, din chef, medarbejderne, din partner…

Kontakt os direkte på: info@habitmanager.com eller telefon 70 247 248

Se vores foredrag, kurser og uddannelser her: https://habitmanager.com/

* Kilde: One2speak: Torben Wiese er valgt til Danmarks’ 2 mest motiverende foredragsholder – topplaceringerne var: 1) Martin Thorborg 2) Torben Wiese 3) Chris MacDonald.