Workshop #13

Bryd vanen og øg dit salg


På grund af gamle vaner bliver næsten 90 % af alle strategier aldrig til noget. 
Har I en strategi der skal føres ud i livet og være en succes, så kan Torben Wiese hjælpe jer med at sætte fokus på de værdifulde vaner der hjælper jer frem til jeres succes. 
Gennem workshoppen giver Torben Wiese jer fælles forståelse og øger jeres motivation for strategier, så at de bliver ført ud i livet.

Og han inspirerer jer til at finde frem til hvilke vaner der er værdifulde for jer og hvilke der begrænser jer. Gennem samtaler inden workshoppen kan Torben Wiese sætte fokus på netop jeres behov og udfordringer, så workshoppen bliver 100% tilpasset jer.

Når kunden træffer en god beslutning

Den succesfulde sælger er god til at kommunikere, aktivere behov, han er god til at høre købssignaler og afslutte handlen i tide. Men også til at få lavet den næste aftale og præsentere løsninger så kunden kan se nye behov de kan få dækket. Vaner er vigtige når det kommer til salg. De rigtige vaner altså. For en god sælger er også en der kan bruge sin tid rigtigt, en der kan planlægge, gøre det planlagte og opsøge nye kunder, når det er nødvendigt.

Det får I ud af dagen:

  • Lyst, motivation og forståelse for hvad netop I skal gøre for at jeres strategi bliver en succes.
  • Konkrete øvelser som slagsteamet kan arbejde videre med, både enkeltvist og som team.
  • Få lagt det helt rigtige fundament, så I når jeres tal i næste periode.
  • Vide hvilke vaner der bringer jer frem til succes.